Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

13. 3. 2010 22:17
Docela pekny clanek

S tim Ickem jste to trefil.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

14. 3. 2010 4:00
Re: Docela pekny clanek

Langer to skutečně řekl.Pískání na píšťalku a rušení svobodného vyjádření politického názoru ve volební kampani je podle něj vážně projevem svobody slova!Co čekat od pologramotného absolventa dokonce dvou vysokých škol(patrně Plzeňského typu),člověka spojeného s mafií a organizovaným zločinem,rektálním stranickým alpinistou(ten se Velkému bratru Vaškovi dostal tak hluboko do rekta až ochutnal jeho oběd),člověkem se záchodovým slovníkem ze 4.cenové(jak jsme mohli ocenit z ruchových mikrofonů ČT při volbě prezidenta)!

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

13. 3. 2010 10:35
Myšlenka

že by to vůbec nemuseli být příznivci ODS ale jen odpůrci pana inženýra hospodských věd vám patrně nepřišla na mysl, to je to neštěstí bipolárního vidění ;-D

0 0
možnosti
JK

truepapas123

13. 3. 2010 10:37
Re: Myšlenka

..on neví, co znamená "bipolární"... ;-D;-D

0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

13. 3. 2010 9:34
pískání a bučení

Postrádám tvúj příspěvek na chování sockomoušského "Evropského Parlamentu" Při vystoupení pana Presidenta Klause o globálním oteplení soudruzi EP bučeli tak, že by se za ně žádná kráva nemusela stydět. Když se provalily nehorázné podvody, všichni zelení chytráci zalezli do nor. Buď hrdina - napiš také nějaký blábol o bučících volech v EP... 

0 0
možnosti
JJ

Jay6

13. 3. 2010 21:29
Re: pískání a bučení

Je to jen otázka osobního vkusu.Zažít jedno zasedání jakéhokoliv parlamentu je hrozná nuda a život je na to krátký.Zažít jeden proslov Velkého neomylného bratra Václava Klause Velikého je už svým způsobem druh mučení.Když mne nemají v Evropském parlamentu rádi tak proč bych se tam vnucoval,pokud nejsem perverzní masochista!

0 0
možnosti
BH

BoboHml

13. 3. 2010 9:07
No dám Vám

R^Jen dodám,že ODS a ČSSD paradoxně tyto nenávistné projevy vyhovují.Zas při volbách budou lidi volit někoho proti někomu,s tím,že je to menší zlo či,že oni jsou horší.Neuvědomí si,že svou volbou jen konzervují stav v naší sněmovně.

je smutné,že si voliči neuvědomují,že jak jde o platy ve sněmovně,dotované dovolené,zahraniční výlety,plný plat v nemoci,dotované jídelny,chlastání v práci či nechození do práce,zneužívané náhrady,.......všechny dosavadní politické strany jakýkoliv pokus o změnu označí za populistický krok či nesystémové opatření.Do toho si přidejte náhlé zbohatnutí at už přímo,či nepřímo,kdy už poslanec prý není v té firmě,ale ta má najednou zakázky za miliardy ač si před tím k nim ani nečuchla.

Těmto politickým stranám vyhovuje vzájemná nevraživost voličů,nebot díky tomu jsou opět zvoleni.Jediné čeho se děsí,že bysi voliči mohli uvědomit,že mezi nimi až tak

0 0
možnosti
BH

BoboHml

13. 3. 2010 9:08
Re: No dám Vám

zásadný rozdíl není a mohli by je odstavit od válu.Proto dokola tyto strany melou o propadlých hlasech pro neparlamentní strany.Děsí se,že budou odstaveni od koryt,příspěvků státu a kamarádšovtů při státních zakázkách.

0 0
možnosti
OU

13. 3. 2010 8:48
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

13. 3. 2010 9:37
Re: bezva článek

R^R^R^

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

13. 3. 2010 1:51
Není co dodat

vynikající popis chování modrého stáda. A za tím, že organizátoři byli z Modrého týmu si stojím, pro případné rýpaly. :-)

0 0
možnosti
JJ

Jay6

13. 3. 2010 3:10
Re: Není co dodat

V Praze u Anděla měli modrou Langerovu imunitu! Ale v některých regionech byli odhaleni,odchyceni a usvědčeni!

0 0
možnosti
PH

písařova Heřmanka

13. 3. 2010 1:31
volič ODS

 na mítincích ČSSD nepíská ,ale nespokojený lid,který mají Paroubka plné zuby .. a vůbec typický socanský článek plný agresivity a hulvátstvíRv

0 0
možnosti
JJ

Jay6

13. 3. 2010 1:46
Re: volič ODS

Píšu to co si myslím. Možná vám to připadá hulvátské a agresivní. Možná jste se poznala v popisu davu a je vám stydno. Nikdy není pozdě. Nespokojený lid neháže vejce a nepíská, naopak háže hlasy tomu nenáviděnému Paroubkovi při volbách. Pískají ti, kterým chybí slova a schopnosti komunikovat s občany této země. Paroubek a členové jeho strany to umí podstatně lépe. A jak jsem napsal demokracie je o komunikaci. Paroubka mají plné zuby ti, kteří vé své pýše a aroganci , přestali vnímat svět kolem nás takový jaký je. Přes okénka limuzín a ze svých chráněných čtvrtí na předměstích se tak vzdálili skutečnému životu, že nejsou s to pochopit potřeby obyčejných pracujících lidí, kterými otevřeně opovrhují, aniž by si uvědomili jak jsou sami na nich závislí. Protože tito pracující lidé skutečně vytvářejí hodnoty. Těmto ješitným snobům, však už dávno chybí pokora a prostá schopnost empatie s jinými lidskými bytostmi. Bezohlednost a sobectví je jejich náboženstvím! Solidarita sprostým slovem! 

0 0
možnosti
M

modra_spina_znicila_tuto_zem

12. 3. 2010 23:11
clovece

co blaznite? Vy si myslite, ze volic ODS, ktery ma usi spojena provazkem zvladne neco jako premyslet? Probudte se, takove scifi jeste nebylo natoceno ani v holývúdú. To drive clovek obydli dalsi dve planety nez se volic ODS presune z levelu primitiv do levelu clovek premyslivy.;-D

0 0
možnosti
JJ

Jay6

13. 3. 2010 0:21
Re: clovece

jsem člověk stále doufající. Když vyjmeme jednotlivce ze zfanatizovaného davu, je možné mu vrátit jeho individuální charakter a vést s ním po určité době i smysluplný dialog! No, možná, že jsem až příliš naivní. Když rozum nestačí nastupuje zkrátka víra!

0 0
možnosti
OP

OskarPokorny

12. 3. 2010 23:05
relativita

Je také velmi zajímavé, že když 2 studenti hodili 1 vajíčko na Madeleine Albrightovou tak to bylo vnímáno médii jako teroristický čin, někteří politici dokonce vykřikovali, že to byl vražedný!! útok a požadovali exemplární mnohaleté tresty. Když mnohačlená organizovaná skupina zaútočila mnoha vajíčky na předvolební meeting ČSSD tak to bylo plně opravedlnitelné(alespoň podle mainstreamových médií a mnoha politiků) - velmi zajímavž příklad relativního chápaní svobody projevu.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

13. 3. 2010 0:25
Re: relativita

I za hod botou na amerického prezidenta byl pro viníka dokonce nepodmíněný trest vězení. Před volbami 2009 byli v policejních funkcích lidé dosazení exministrem ÍČKEM. Jsou tam stále, nicméně ministr vnitra by si mezi jejich podřízenými měl vytipovat několik nepodplatitelných, pokud ještě existují!

0 0
možnosti

Libri

12. 3. 2010 23:01
já to vidím spíše jako

výlev bezmoci nad neomaleností některých politiků. tak jako se nahromaděný vztek a bezmoc za komančů vybíjel v různých narážkách a vtipech, tak dnes vnímám "blbou náladu" z politiků - nemyslím tím jen paroubka - na něm se to jen sečetlo, asi proto že jeho nehoráznost je nebetyčná a neexistuje demokratická síla, jak ho poslat na odpad dějin. střídající se populisti u kormidla vyrobili za 20 let dluh 1,2mld Kč tedy jeden tisíc a dvě stě miliónů a pořád se tlemí do kamer a z bilboardů, že prý "nejsme jako my", dejte nám hlas a uvidíte že to bude jiné.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

13. 3. 2010 0:39
Re: já to vidím spíše jako

Samozřejmě existuje demokratický způsob jak politika či celou jeho stranu demokraticky odstavit od moci. Ten způsob jsou svobodné a demokratické volby. Jakýkoliv jiný způsob je nelegální.A protože Paroubek a strana v jejímž stojí čele má obrovský počet voličů, je zřejmé, že ono krmení nenávistného davu je akce vysoce menšinová.Většina obyvatel tohoto státu nevnímá Paroubka jako démonického nepřítele, ale spíše naopak, jako jediného zachránce před zlovůlí a arogancí bohatých a mocných. Pokud někteří lidé nevezmou do hrsti tu trochu zdravého rozumu, která jim po řádění modrých ideologických propagandistů a jejich šíleném brainwashingu zbyla a nezačnou vnímat skutečnou realitu, nepokřivenou zrcadly uměle vyvolané iracionální nenávisti, tak tuto zemi nečekají zrovna dobré časy. Skoro bych řekl, že nás čeká dosti nepříjemný a nevlídný Nečas, ktarý se může aniž bychom si toho všimli, časem změnit v odpornou Slotu. Politici jsou výkladní skříní každého národa!Nespadli z nebe,jsou jedni z nás!

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.