Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

On má Hrebenár novou identitu?

0 1
možnosti
Foto

Nejste náhodou příbuzný s tím Chuchmou co v Mladém Světě před rokem 1989 umělecky kritizoval odpornou, imperialistickou produkci z Hollywoodu?

0 0
možnosti

P23a90v58e13l 93K41u37r19a69l

21. 10. 2013 18:45

"...kteří moc dobře ví, které strany tu desítky let pracují, prostřednictvím svých slušných a poctivých členů, zadarmo a ve svém volném čase na tisících radnicích ve prospěch svých spoluobčanů"

A na to vám pravdivě řeknu svůj názor- Žádná... už 75 let naprosto žádná strana tady nic rozumného neudělala. 

A v současném výběru nevidím jednu jedinou politickou stranu kterou bych byl ochoten delegovat k tomu aby tady vládla. Ať bude zvolen kdokoliv budu proti. Snad jediný výsledek voleb z kterého bych měl radost je sněmovna tak rozdělená že v ní vládu nesloží vůbec nikdo.

A následné 4 roky rozpočtového provizoria kdy by stát platil jenom a pouze mandatorní výdaje bez jakékoli možnosti je zvýšit by byla i vynikající dieta pro likvidaci korupce- nebylo by za co uplácet a koho. Nebyly by žádné peníze k rozdělení.

1 1
možnosti
Foto

Předčasné volby jsou proto, že 90% občanů tohoto státu už nechtělo vládu s účastí Kalouska a ODS. Jediným řešením je volit strany současné levicové opozice. Každá jiná volba znamená pokračování vlády Kalouska a ODS.Ví to i racionální a odpovědní voliči pravice. vlkovobloguje.wordpress.com/2013/10/21/volicska-rukovet-pro-levicoveho-pravicoveho-nerozhodnuteho-vahajiciho-volice-ajkoz-i-pro-toho-kdo-k-volbam-jit-nechce/#more-933481

0 0
možnosti
Foto

...a pak že na uzavřených odděleních léčeben pro duševně choré není k mání internet...;-D

2 1
možnosti
Foto

Soudruh Merhaut mi chce zakázat psát prý z důvodu demence a soudruh Kroupa by mne zavřel do blázince. Skvělé soudruzi!

0 0
možnosti

Tak tohle fakt nemá chybu8-o Blahoslavení chudí duchem:-P Tolik lží pomluv a nenávisti v jednom článku se hned tak nevidí;-O;-O;-O Autore, můžete mi z prokazatelných zdrojů vyjmenovat sponzory Úsvitu o nichž mluvíte!!!!!!Můžete vůbec cokoli z té snůšky nesmyslů dokázat!!!!!! Odpovím za Vás!! Nemůžete!!!!!! Svoboda slova je hezká věcx, ale ten Váš výplod je na žalobu !!

2 0
možnosti
Foto

A soudružka by preferovala raději rovnou vězení. Co takhle koncentrák či Gulag?

0 0
možnosti
Foto

Nenávist ke všemu, co uráží bolševické myšlení. Hnus a humus. Ten člověk vám nic neudělal. Proč o něm tolik lžete?

1 1
možnosti
Foto

Protože říkám pravdu. Ten člověk je extremista a nebezpečí pro demokracii a svobodu. A sám má bolševické myšlení. Nedívám se co kdo právě říká. Všímám si spíše toho co kdo dělá. To je asi jen důvod proč nemůžu populisty vystát!

0 1
možnosti

Máte svůj názor a jeho prezentace je vaše věc. Mě spíš zaráží, že spousta věcí které jsou v zahraničí považovány za samozřejmost jsou u nás označovány za populismus.

1 1
možnosti
Foto

Populista se vyznačuje tím, že slibuje to co nemůže splnit jen za účelem získání hlasů. Věci Veřejné to dokonale ukázaly na Zákonu o zrušení akcií na majitele, který měly ve svých předvolebních slibech. Ve skutečnosti všichni poslanci Věcí Veřejných hlasovali proti zákonu o zrušení akcií na majitele, který předložili poslanci ČSSD, na konci roku 2010, tedy půl roku po volbách. Myslím, že stejně reálným slibem je Okamurův zákon o majetkových přiznáních. Kdyby k  hlasování došlo bude Okamura a Bárta či jejich věrní hlasovat proti. Je to je návnada na naivní voliče.

0 1
možnosti
Foto

To jsou argumenty nebo nebo nadavky?

2 1
možnosti
Foto

Argumenty. Kdybych nadával tak by mi to cenzurovali. Jako před rokem.

0 1
možnosti
Foto

Mate pravdu, vyjadrete svuj nazor. Zakazano to neni.  Ovsem stejne vam to nepomuze. Jen jste si ulevil a to, verte mi, ja nepatrim ke skupine, ktera Okamuru obdivuje. Jen mu davam sanci aby to zkusil. Vy jste ho zavrhnul primo silenou cestou. Vy o nem zrejme vite dost, abyste to svobodne vyjadril. Copak by na tento clanek rekl Okamura sam?

6 1
možnosti
Foto

Každý může zkusit co chce. Ale každý může také svobodně vyjádřit co si o dotyčném a jeho aktivitách myslí. To co vidím na jednání a názorech Okamury já, pochází z prokazatelných faktů. Myslím, že každý racionálně uvažující člověk vidí totéž co já. Kalkulaci, manipulaci, pokrytectví, nedostatek vzdělaní, populismus a hlavně silné diktátorské sklony. Okamura je dle mého mínění nebezpečím pro demokracii, svobodu a lidská práva v této zemi. A myslím, že toto nebezpečí nesmí žádný skutečný demokrat brát na lehkou váhu. Proti diktátorům se musí bojovat už od jejich počátků. Pokud je bude společnost tolerovat, tak se jí to vymstí. Zlo nemůže žádný slušný člověk ignorovat či tolerovat. Každý slušný člověk musí zlo ze srdce nenávidět. Stejně jako hloupost, bezohlednost a sobectví!

0 5
možnosti

Tedy autore, to je ale nenávistný blábol. Takže je třeba volit ty staré, tradiční  strany ODSČSSDKDUTOPKSČM, které nám to tady už 24 let předvádějí jak to neumí.:-/

6 1
možnosti
Foto

Já volím ČSSD. Její hospodářská a sociální politika v letech 1998-2007 byla velmi dobrá. Pravda mohla být lepší, ale vzhledem k opoziční smlouvě a koalici s Lidovci a Unií Svobody, které neumožnily plné realizovat sociálně demokratický program v plné míře, to bylo prakticky maximum možného.Stát fungoval ještě v roce 2006 velmi dobře. Budu volit ČSSD, protože za posledních téměř 7 let vlád pod vedením ODS se situace stala kritickou. Stačí mi bohatě návrat do roku 2006. Pokračování vlády Kalouska a ODS s pravicovými podnikatelskými stranami typu Věcí Veřejných(ANO, Úsvit, Lidovci, SPOZ, Zelení a další)by vedlo ke státnímu bankrotu! Za pouhých šest let zvýšil Kalousek veřejný dluh o více než 18% z HDP. Vlády pod vedením ČSSD zvýšily veřejný dluh za 9 let o pouhých 6% z HDP. A to se musely potýkat se stamiliardovými skrytými dluhy divoké privatizace Václava Klause z 90.let minulého století. Budu volit dobrou hospodářskou a sociální politiku včetně reformního programu ČSSD, navazující na dobrou politiku těchto sociálně demokratických vlád z let 1998-2006!

0 5
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.