Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ono je to úplně jedno, protože s tím, co tu je, stejně nikdo nehne, a nedokázali by to ani Svobodní, i kdyby dostali nadpoloviční většinu ve sněmovně. Změnit by to dokázala snad jedině válka ... :-/

1 0
možnosti
FV

Tohle chtějí Svobodní:

http://mmister.com/svobodni-budou-hajit-svobodu-cloveka-proti-dalsim-danim-zakazum-a-narizenim/

a ne to, co si Vy myslíte, že chtějí.

Tyhle Svobodné já volit budu.

2 0
možnosti
ZK

Z93d36e79n82a 53K42o88č29í

10. 10. 2013 13:03

Už se těším, jak zrušíte policii, hasiče, armádu, školství, penze, omezíte zdravotnictví....... protože je nebude možné financovat z daní. ;-)!!

1 0
možnosti
FV

Mám přesně opačný názor, ale takový už je život ;-) Nejsem anarchokapitalista, abych stát apriori zcela odmítal, ale ten státní přerozdělovací moloch, který zde máme už má nejblíž už asi jen k fašismu říznutému socialismem ;-€

Jak řekl Peter Schiff:

"Stát nemůže nalít do ekonomiky nic, co by tam už nebylo. Umí jen sebrat z jedné části ekonomiky a vložit do druhé. Státní pomoc je jako dávat sám sobě krevní transfuzi z levé ruky do pravé a rozlít přitom polovinu krve na podlahu..."

0 0
možnosti
ZK

Z73d67e50n54a 95K49o21č63í

9. 10. 2013 16:13

Odpovím vám sama za sebe.  Já tedy rozhodně NE !!!!!!

PRAVICOVÉ DEMAGOGIE JSEM ZAŽILA SPOUSTU a tato strana ji používá měrou vrchovatou tak, že předstihuje ve svých lžích a lživých slibech i ODS.

Sama jsem vlastně silně pravicová, ale s jistým sociálním cítěním.

Tak jak se prezentovali fanatičtí příznivci této strany je zřejmé, že moje sympatie tak rychle  nezískají, natož můj hlas. ;-)

3 0
možnosti
PK

Vy ještě rozdělujete sliby na pravicové a levicové? To vás tedy obdivuji ;-D

0 0
možnosti
LN

...bez toho že bych četl článek samotný.....odpovídám...ANO...!!!...pokud alternativou k tom je "silný" stát pánů sobotky a zavadila.....

4 1
možnosti
Foto

Vidíte, mě je jedno kdo silný a funkční stát zavede. Hlavně když bude efektivní.

0 0
možnosti
DM

Odpoved na otazku v nadpisu - Ano, chci! Uz aby to bylo :-)

4 2
možnosti
Foto

Zkuste Pákistán či Somálsko. Ráj všech Svobodných. Minimální stát a téměř žádné daně. Ukázka dokonalé Svobody! Já raději silný a funkční stát. Jako v Norsku či Dánsku. Somálsko mne neláká!

1 1
možnosti
JK

Chcete žít v malém a slabém státě tzv. Svobodných?

Ano, chci. Napříč tomu demagogickému článku, který je naprosto mimo realitu.

5 3
možnosti
Foto

K tomu mne napadl obvyklý argument Plavského asociální grupy. Tak si do toho vašeho malého a slabého Somálska jeďte, ale nesnažte se z civilizovaného Česka dělat středoevropské Somálsko.

0 1
možnosti
Foto

To tzv. Svodní neřeší. Oni myslí, že stát bude fungovat i nadále tak jako dnes, i když bez peněz.

2 2
možnosti
PK

P95a13v76e55l 41K33u38r37a43l

8. 10. 2013 22:30

Už tak funguje mizerně... dneska stejně když někde krade zloděj tak ho policajti zasatřelit nepřijedou. A když ho náhodou chytí tak jde do vězení kde je pak opět krmen z daní těch které okrádal a ještě mu topí. A co je nejhorší ani neskončí na samotce a je mu obvykle umožněn kontakt s jinými kriminálníky a můžou si sdělovat triky jak co dělat.

To je policie současného státu... bude mít policie toho vašeho silnějšího státu víc munice na likvidaci zlodějů? Pokud ne tak mi, upřímně řečeno je ten silný stát úplně k ničemu a pravděpodobně bude na chod ještě dražší než ten současný... tak co s ním?

2 0
možnosti
MK

Největší strach ze Svobodných mají poseroutkové bez sebevědomí, bez vlastního názoru a s plnými kalhotami strachu z toho, že by se snad, nedejbože, o sebe museli postarat sami bez pomoci státu. A když nevědí kudy kam a neumějí svůj strach vyargumentovat, pak se uchylují k demagogii, jejíž nádhernou ukázkou je právě tento článek. Nemá smysl vyvracet každou jednotlivou lež, neb je jich zde tolik, že rok by na to nestačil.

9 5
možnosti
PK

Škoda, že nebudete premiérem, abyste to nám ukázal.

1 2
možnosti
RH

Demagogie vám jde. Děláte, jako by současná míra moci státu nad jedincem, zabránila zločinům a sociálním nerovnostem. Nevím, jestli to víte (vypadá, že to nechápete), ale stát je schopen fungovat jen za peníze, které násilím lidem sebere a daně platí i ten nejchudší. Pokud by se současnou mírou zdanění lidé souhlasili, pak by nebylo placení daní povinné.

3 2
možnosti
AK

Navrhujete, aby nejchudší neplatili daně?

Třeba aby se jim vracela DPH?

Proč ne, i to už bylo zavedeno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.