Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jay6

27. 7. 2009 19:32
Re: Nejsem si jist , čoveče

Ty jsi obyčejný ubožák a demagogický tupec.Ve svém příspěvku jsi se vykašlal na obsah a pustil jsi se rovnou do autora.Zbytečně mne urážíš primitivní gorilo.Prosťáček tvé úrovně mne urazit nemůže.Žádného Jirouška neznám a z lidového domu mne taky nikdo neřídí.Na rozdíl od tebe já myslím vlastní hlavou.Za to ty máš v hlavě piliny a myslíš gulama a svým modrým ptákem.A je to hned poznat primitive!

0 0
možnosti

Jay6

27. 7. 2009 19:28
Re: Nejsem si jist , čoveče

Ty jsi obyčejný ubožák a demagogické p*ase.Ve svém příspěvku jsi se vykašlal na obsah a pustil jsi se rovnou do autora.Zbytečně mne urážíš primitivní gorilo.Prosťáček tvé úrovně mne urazit nemůže.Žádného Jirouška neznám a z lidového domu mne taky nikdo neřídí.Na rozdíl od tebe já myslím vlastní hlavou.Za to ty máš v hlavě piliny a myslíš gulama a svým modrým ptákem.A je to hned poznat primitive!

0 0
možnosti

DOBR

24. 7. 2009 14:42
Autore.

To, že socialisté chtějí v době krize zvyšovat důchody, podpory a více rozdávat a více se zadlužovat Vám nevadí? Vám prostě stačí sliby a sliby. Jinak článek nic moc, vtipnost žádná, demagogie ubohá a sloh je taky bída. Zkuste jiný žánr, třeba to bude alespoň dobrý, tohle je za 5

0 0
možnosti

Jay6

24. 7. 2009 15:17
Re: Autore.

Vadí mi spousta věcí které Vás evidentně nechávají chladnými.Vadí mi,že průměrný důchod u nás je 9 tisíc korun!Zkuste z toho přežít jediný měsíc a pak se ozvěte.Vadí mi že reálná hodnota důchodů se stále snižuje.Teď je to asi 50 procent z průměrně mzdy.Vadí mi když Julínek svými poplatky vytáhne z kapes nemocných 6 miliard navíc a roztočí inflaci a ještě sníží reálné příjmy důchodců.To je svinstvo

0 0
možnosti

dutina

24. 7. 2009 13:30
Nejsem si jist , čoveče

nejste bráchou M Jirouska? To by vysvětlovalo tu podobu , ještě toho kulicha. On je ekonomický "expert " a vy jste" expert" na publikování humorných politických esejů. Z lidového domu vám byl zaslaný seznam na Topola a vy jste k němu vymyslel veselý text. Zřejmě lihový dům přechází k lidové veselici s mírným ústupem konfrontace a negace politického protivníka. Ale stačí si přečíst rozhovor v HN se Škromachem a vy mu nesaháte ani po kotníky(myslím v tuposti);-D

0 0
možnosti

totenhosen

24. 7. 2009 13:13
Tak takhle ...

Tak takhle vypadá důsledek výzvy soudruha Paroubka na zakládání levicových blogů nejlépe na iDnes, na té baště pravčáckých buržoasnich odpadlíků.

Musím říci, že se Vám ten článek moc nepovedl. Není moc vtipný, nemí moc reálný, je to takové to , jak bych to tak řekl, prostě odpovídá to kvalitám marketingu socdem a ten dle mého skromného názoru stojí za vylížprdel.

Karma nebude:-(. Ale zase za snahu by Vám mohl přítel Macura něco přihodit.

0 0
možnosti

Jay6

27. 7. 2009 19:43
Re: Tak takhle ...

Ty jsi obyčejný Topolánkův modrý pták a za vyližprdel stojíš ty sám.Bůhví co ještě svému hlavnímu soukmenovci lížeš.Jako správný špinavý a poslušný pes asi jeho gule.Ty psi lízají s oblibou a že je tvůj vůdce ale má!

0 0
možnosti

georges

24. 7. 2009 10:22
Kudy chodil,tudy krad -sociální demokrat

Říkalo se a klidně říkat může.I duševní vlastnictví je vlastnictví.Takže pane pisateli ,bylo by dobře,kdyby se Váš mozek zmohl na neopisovanou pointu.

Pro ostatní -srovnej

http://zamazal.blog.idnes.cz/c/92933/Chceme-bit-novinare-Oblibena-soutez-dnes-s-panem-Jirim.html

0 0
možnosti

Jay6

24. 7. 2009 15:26
Re: Kudy chodil,tudy krad -sociální demokrat

Nevšiml jsem si že by u toho blogu byl copyright,ale možná jsem něco přehlédnul.Mně to přišlo víc než duševní vlastnictví jako duševní odpad.O Paroubkovi tu píše každý nýmand.Chtěl jsem začít z jiného soudku.Ani v nejmenším jsem se nesnažil být vtipný.Když jsem četl tu spoustu Topolových výroků spíš mi chodil mráz po zádech.Nevím jak chce ODS řešit problémy.Představil jsem si to fakt živě!

0 0
možnosti

rooman

24. 7. 2009 7:31
Je to pokus o utok na tehotnou manzelku

lyncovani psa... Damy a panove, kdo z vas to ma... Nejak jsem si nevsiml ze by na nejakem ods meetingu nebo oslave nekoho zastrelili. nebo snad ano???

0 0
možnosti

Jay6

24. 7. 2009 15:35
Re: Je to pokus o utok na tehotnou manzelku

Ne ještě ne.Ten šílený fanatický dav U Anděla měl zatím nabito vejci.Ale byl to jen takový začátek.Co přijde teď?Topolova verze Křišťálové noci?Nedivil bych se.Každý soukmenovec přece ví kdo je nepřítel a kdo za všechno může!Otázka je kdy si kluci a holky od Anděla nabijí ostrými.Mimochodem pan Ďuričko byl v roce 1996 sponzor ODS.Zeptej se Lucky T.Ta sehnala jeho příspěvky do Stranické pokladny

0 0
možnosti

barbarrosa

24. 7. 2009 7:09
Bohužel

všechno co tady píšete je pravda.Až tento článek objeví modré komando,tak se máte na co těšit.

0 0
možnosti

Jay6

24. 7. 2009 7:28
Re: Bohužel

Děkuji za upozornění, ale kluků s modrými ptáky se nebojím.Nadávky jim jdou.Už jsem byl demagogický pablb,chudáček a obzvlášť jsem hrdý na kverulantského paranoika.Ale co se věcné argumentace týká jsou stejně intelektuálně nesmělí jako jejich guru pan Mirek.Myslel jsem to dobře.Furt jsem četl o řešení místo strašení ale odvedl jsem jaké řešení.Tak jsem si to domyslel.Čekají nás těžké časy!

0 0
možnosti

Jay6

24. 7. 2009 2:38
Omluva.

Jako autor se omlouvám za nevhodnou formu, kterou jsem zvolil. Šel jsem spíše po obsahu. Fakt jsem se připravil. Musel jsem přečíst desítky výroků tohoto podivného typu člověka a věřte, že při čtení těchto neuvěřitelných výroků jsem se rozhodně nesmál. Spíše mi běhal mráz hrůzou po zádech, když jsem si uvědomil, že tento intelektuálně zakřiknutý pan Mirek stojí v čele jedné z nejsilnějších stran u nás. Strany, která se často pyšní tím, že je stranou vzdělaných lidí. A ještě větší hrůza mně pojala, když jsem si uvědomil, že člověk jeho inteligence a morálky stál více než 2 roky v čele vlády této země. Říká se, že každý národ má takovou vládu jakou si zaslouží, ale tohle si Česká republika fakt nezasloužila. A úplná hrůza je, že tato bezzásadová karikatura politika stála více než tři měsíce v čele Evropy. No to už to může dělat opravdu každý. Představa, že by tu i po dalších volbách vládla kreatura Mirkova typu mě upřimně děsí. Víc mně děsí ti, kteří tuto tupost přecházejí mlčením!   

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

24. 7. 2009 8:23
Re: Omluva.

Topolánek je opravdu naprosto nevhodný politik do čela státu. :-/

Bohužel, váš článek se neomezil jen na fakta, ale přidává si z vaší fantazie věci, které ho naprosto degradují. Udělat z ODS fašistickou stranu - tím jste se totálně shodil. Občas některý politik řekne nebo ocituje větu, která asociuje fašistická hesla nebo výroky, to ale neznamená, že je to fašista. Ani Rath, který obhajoval Hitlerův ekonomický program, není fašista, je jen normálně blbej. :-P

Pro mě je realitou, že kromě Topolánka má šanci být premiérem ještě Paroubek. A to je člověk, který je mnohonásobně horší než naprosto nevhodný Topolánek. ODS i ČSSD jsou strany plné lupičů, ale Paroubek je přímo napojený na organizovaný zločin. To je jiná kategorie.

0 0
možnosti

SIDLSD

23. 7. 2009 23:48
Nevěřím vlastním očím.

To jste si fak dal tu práci sesmolit takovou imbecilitu? To nemá cenu ani komentovat, to je opravdu obdivuhodné. Je mi vás sice líto, ale ani za ty prachy to stát nemohlo. Udělat ze sebe veřejně kreténa, chce taky kus odvahy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.