Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DD

Voliči ani tak ne, pane Janoto. Spíše pravicoví politici, poslanci zvyšují preference KSČM. Ale tady jde o levici jako takovou. Pokud Vy jste levičák (nevím, netroufám si to tak jasně určit), tak zase ty hlasy svým vystupováním zde na blogu pravičákům vracíte.

1 0
možnosti
Foto

Vycházím z prostého předpokladu, od pravicoví politici a poslanci se do svých funkcí nezvolili sami. Dovolím si předpokládat, že do jejich funkcí je zvolili voliči, kteří byli s největší pravděpodobností pravicového zaměření. Aspoň já neznám levičáka, který by tolik Nečase či Kalouska. Samozřejmě volič jako každý, nesetká svou volbu odpovědnost.

0 0
možnosti
JG

J19i72ř25í 93G62i29e83s80l

23. 8. 2013 21:28

Cituji kodex blogera iDnes.cz:

"Bloger má právo požádat redakci o smazání hanlivých, urážlivých či nepravdivých diskusních příspěvků. Rozhodnutí o smazání či ponechání příspěvku však náleží redakci."

Pane Janoto, porušujete kodex blogera.

2 0
možnosti
Foto

Kodex blogera už pár měsíců neexistuje. Od té doby co v diskusi přibylo tlačítko smazat. Existují pravidla diskuse. A už umožňují blogerovi mazat příspěvky pod svým blogem, které porušují pravidla diskuse. Myslím, že žijete hluboko v minulosti.

0 0
možnosti
Foto

Příspěvky, které porušují pravidla diskuse na idnes, budou smazány. Opakované vkládání smazáných příspěvků porušuje pravidla diskuse. Příspěvky, které se netýkají obsahu blogu porušují pravidla. Budou smazány.

0 2
možnosti
Foto

Diskutuji pouze s těmi kdo dodržují civilizovaná pravidla diskuse. S ostatními není diskuse možná. Nebo mne snad chcete nutit odpovídat na vaše urážky, násilím? Pokud máte co říct založte si blog. Diskusi pod svým blogem máte právo si moderovat jak chcete.

0 2
možnosti
Foto

Tato diskuse se má týkat obsahu mého blogu. Jsem ochoten reagovat na slušné i méně slušné diskusní příspěvky, které se aspoň rámcově týkají obsahu blogu a jsou podpořeny racionálními argumenty. Jistý diskutér Nenos, ale překročil hranice slušného chování. Některé jeho příspěvky, které se týkaly tématu jsem v diskusi nechal. Jsem ochoten tolerovat, když mne nazývá soudruhem či socialistickým demagogem. Nebudu ale tolerovat příspěvky ve kterých mi tento pan opakovaně tyká. Já jemu vykám. Je to znamení respektu. A stejný respekt, který prokazuji ostatním očekávám od nich. Na urážky nebudu odpovídat. Nejedná se o diskusní příspěvek k obsahu blogu. Urážky autora nepatří do diskuse. Pokud si dotyčný neuvědomuje, že přestoupil hranice slušného chování, já ho slušnému chování učit nebudu. V tomto směru ať se obrátí na své rodiče nebo jiné jedince, kteří evidentně zanedbali svoje povinnosti. Takové příspěvky budu mazat. Nemají tu co dělat.

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MK

Pane Janoto, řeknu to takto. Nechci, aby se o mně stát jakkoliv staral. Byl bych rád, abych si o svých penězích rozhodoval sám, sám si určil kam a komu je dám. Rozhodně nemám zájem je dávat socialistům, aby si za ně mohli plnit volební sliby.

1 1
možnosti
Foto

Mně se také Nečasova vláda neptala, jestli chci ze svých daní platit plat jeho milenky Nagyové, plat pana Šnajdra v dozorčí řadě další státní společnosti nebo plat asociálů ministra Drábka či Kalouska, kteří vědomě porušují ústava tohoto státu. A rozhodně se mne na nic neptali jejich voliči. Můžu vás ujistit, že vás se také nikdo na nic ptát nebude.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PP

P89e76t74r 91P88á76l14k77a

23. 8. 2013 11:10

píšete, že český pravičák má problémy s látkou základní školy. S tím se mi nechce polemizovat, protože to očividně nemá cenu, ale rád na to navážu. Vy možná počty ze základky ovládáte, problém vidím v tom, že jste k dalšímu stupni pravděpodobně záměrně nedospěl, což je vidět na tom kupecky prezentovaném poměru zadlužení 1:7 - předpokládám, že jste záměrně v rozsáhlém blogu vynechal byť náznak kontextu. Dalo by se pokračovat - věta, že "580 tisíc nezaměstaných vyrobila pravicová vláda" je taky super argument, se kterým je zbytečné jakkoliv polemizovat a lze jen koulet očima.

 - tomu všemu se říká demagogie.

Jak tedy na váš blog reagovat? Mě napadá, že vám jako hrdému levičákovi ocituji jiného levičáka - "zaplať si pivo a žvaň si, co chceš.."

4 1
možnosti
Foto

Co takhle si najmout znovu učitele čtení? Uvádím, že z veřejného dluhu 46%HDP kde na vrub vlád pod vedením ČSSD pouze 6%HDP. Zbylých 40%padá na hlavu vlád pod vedením ODS či úřednických vlád, které fungovaly podle daňového systému a rozpočtu ODS. Což je poměr téměř 1:7. Oči má a číst neumí. Asi volič české vzdělané pravice, že? Nikde jsem nenapsal, že vlády pravice mohou na všech 588 tisíc nezaměstnaných.Ale, že na vlády české pravice dosáhl počet nezaměstnaných rekordního čísla 588 tisíc. Zase problém se čtením

0 2
možnosti
IJ

I41v25a38n 90J60i61r70e92š

23. 8. 2013 7:39

Nejvýstižnější a nejpravdivější článek, jaký jsem poslední dobou četl, díky a nic si nedělejte z reakcí nejprimitivnější skupiny Evropy - českého pravičáka.

1 2
možnosti
IC

Pane Janoto, co to plácáte za nesmysly? Němci tomu říkají Milchmädchenrechnung, tedy něco jako "počítání dojičky". Podívejte se na zvyšování státního zadlužení od Zemana po Nečase (vždy oproti předchozímu roku) v absolutních číslech:

Zeman: 1999 = 16,9%  2000 = 26,8%  2001 = 19,4%  2002 = 14,8% 

Špidla:  2003 = 24,5%  2004 = 20,3%

Gross:  2005 = 16,5%

Paroubek:  2006 = 16,2%

Topolánek: 2007 = 11,1%  2008 = 12,1%  2009 = 11,8% Fischer:  2010 = 14,1% Nečas:    2011 = 11,5%  2012 = 8,7% Za rok 2013 logicky ještě není přesný výsledek, ale bude to bezpochyby nejnižší navýšení státního zadlužení za posledních 15 roků! Průměrně to bylo tedy navyšování státního dluhu za socialistů 19,4% ročně a za Topolánka a Nečase o 11% ročně. Vaše kouzlení s poměrem zadlužení relativně k HDP je možné jen díky tomu, že do ruku 2007 (vlády ČSSD) byla konjunktura s relativně vysokým HDP, kdežto potom přišla vleklá recese s minusovým HDP. Teď už je snad krize za námi, tak uvidíme jak budou soudruzi z KSČSSD hospodařit - to bude jistě masivní snižování státního dluhu;-D.

5 2
možnosti
Foto

To jsou jistě hezké počty. Nicméně moje čísla jsou na rozdíl od vašich fakta. A faktem zůstává, že veřejný dluh dělal na konci roku 2012 téměř 46% z ročního HDP. Zatímco v roce 2007 byl pouhých necelých 28%HDP. To je zvýšení o 18%HDP. Doporučuji návrat do základní školy a opakování sčítání a odčítání celých čísel. Koukám, že jsem zase narazil na vzdělaného českého pravičáka. Vy byste mohl z fleku dělat chemického ministra financí. Ale jinak jsem rád, že uznáte skutečnost, že hospodářská politika vlád pod vedením ČSSD vedla k hospodářskému růstu, zatímco politika posledních dvou vlád pod vedením ODS vedla k hospodářskému poklesu České republiky.

2 0
možnosti
MM

Takže volič může za užvaněnou chamtivou politickou lůzu. Ještě štěstí, že nemáme subtropická vedra, byl by to úžeh, tak to jsou určitě popsuté CD-ROMY.

2 1
možnosti
Foto

Chápu. Ta užvaněná lůza se do svých funkcí asi zvolila úplně sama!

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.