Vousatá zpěvačka - vize Evropy...

Vítězem pořadu Eurovize se stal travesti zpěvák/čka. V Bruselu zavládlo nadšení.

Televizní soutěž Eurovize vyhrála zvláštní kreatura - vousatá zpěvačka Conchita Wurst z Rakouska, ve skutečnosti rakouský travesti zpěvák Thomas Neuwirth (25).

Rakušané jsou jistě nadšení, že po Jorgu Heiderovi a Natasche Kampuschové mají další osobnost, která jejich zemi mezinárodně propaguje.

Z Eurovize je ale od tohoto momentu zjevně víc, než jen televizní zábava, pořad. Stalo se z ní skutečné ztělesnění vize Evropy dle europolitiků a eurobyrokratů. Těm se vítězství Conchity muselo moc líbit - vždyť přesně zapadá do jejich představy Evropy.

Evropy, kde se maže rozdíl mezi muži a ženami a zůstanou jen euroobčané. Vousatí, prsatí, bezpohlavní. Slova maminka a tatínek budou zakázána jako politicky nekorektní a genderově nevyvážená (to už je ostatně pravda v Litvě...). Slovem rodina budeme nazývat svazek dvou osob libovolného pohlaví (časem nejen dvou, ale třeba tří a více...) bez ohledu na to, jestli mohou společně zplodit (a tedy RODIT- proto RODINA) děti. Vždyť je přeci mohou adoptovat. Nebo si je nechat "na zakázku" porodit někým jiným... Zakážeme pisoáry a chlapi budou také močit pouze vsedě - proč by měly jen ženy stát frontu na záchod na stadionech a v divadlech. Krásné ženy budou nosit vousy povinně, aby ty ošklivé nebyly znevýhodněné. I heteresoxuálové budou muset minimálně jednou ročně na rande s homosexuálem. Orwelovský eurostát na nás nechtěně vykoukl z Eurovize... Conchitě se zatím smějeme. Zatím...

Článek ZDE.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan NovákJan | neděle 11.5.2014 13:22 | karma článku: 35,41 | přečteno: 2266x