Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na rozdíl od autora bych ctil přímou demokracii více, protože tím je politik více odpovědný svým voličům.

Takže prosazení přímé volby mi u ODS rozhodně nevadí.

Na ODS mi vadí od počátku opuštění konzeravitních a záhy i pravicových principů, příliš mnoho konstruktivistického levičáství, přednost legislativě pro miliardáře místo legislativy pro střední a drobné podnikatele a destruktivní vedení našeho zdravotnictví proti zájmům lékařů a jejich pacientů. A množství gaunerů ve straně!

:-)

0 0
možnosti
PP

Základním problémem politiky je absence jakýchkoliv osobností. Ať se to někomu líbí nebo ne, jediné osobnosti polistopadové politické scény jsou Václav Klaus, Miloš Zeman a Miroslav Kalousek (jeden čas i Jiří Paroubek) - byť všichni pánové jsou kontroverzní.

Miloš Zeman a Václav Klaus byli vždy výborní rétoři a bude každého z nich někdo milovat a někdo nenávidět. Paroubek se zahrabal sám a nemá cenu se jím zabývat. Kalousek je nenáviděn celou společností a miluje ho jen Háva, Bakala a podobní, jimž přihrává miliardy. Jeho charakteristikou je, že je to největší lhář a demagog, který předčil i všechny komunistické ideology. Věřím, že je to jediný člověk v tomto státě, který by mohl dělat ministra financí i Stalinovi, kdyby tu vládl.

2 1
možnosti
Foto

Milý autore, i vy, jako (byť dnes bývalý) aktivní volič ODS máte svou míru "zásluhy" na lumpárnách, které ODS způsobila a nebo dopustila. Uvědomujete si to vůbec?

5 3
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2296x
Agent s teplým deštěm. Co jiného je "marketingový poradce"? Ale když mě to baví... (www.marketeers.cz)

Seznam rubrik