Návrat Klause - spása ODS? Opravdu vtipné.

Tak někteří hoši z ODS si prý usmysleli, že by jim k návratu na politické výsluní pomohl Václav Klaus. Opravdu bych rád věděl, zda na to příšli sami, nebo jim to poradil nějaký marketingový politický konzultant.    

V jejich očích musí být VK opravdu, ale opravdu nadčlověk. Nenahraditelný, nepřemožitelný, neomylný.

Vždyť ani za jedenáct let hledání nedokázala ODS najít nikoho, kdo by ho dokázal byť částečně nahradit. Je zkrátka nutno prolézat s prosíkem a na kolenou chodby Institutu Václava Klause a doufat, že se VK nechá ukecat, aby svou genialitou opět pomohl ODS vstát z mrtvých.

Václav Klaus se jistě zapsal velmi hluboko do paměti voličů - a to nejen pravicových. Například amnestii - jeho velkorysé gesto na odchod z prezidentské funkce - si opravdu mnozí z nás pamatují velmi dobře.

Etuda s chilským perem jistě také stojí za připomenutí - bude se z ní dobře vycházet třeba v kampani na fejsbůku:-)

Václav Klaus je pro mnohé také symbolem skutečné pravicové a zásadové politiky. Jejím vrcholem byla samozřejmě opoziční smlouva uzavřená se současným hlavním zloduchem v očích ODS - prezidentem Zemanem.

Václav Klaus by byl i garantem zprůhlednění financování politických stran a odstranění politických kšeftů. Jistě se z aféry s neexistujícími sponzory a černými fondy od dob "sarajevského atentátu", kdy ODS šéfoval, poučil.

No a v neposlední řadě byl Václav Klaus vždy loajální k ODS a svým nástupcům. A to i přesto, že po něm nastoupil "falešný a prázdný" Topol...

Zkrátka, VK je skutečným a pravým představitelem ODS. Je esencí všeho, co nám ODS v posledních letech ukázala a nabídla.

Tak hodně štěstí, modří ptáci. Ale musím se omluvit. Na tenhle úlet se s vámi nevydám...

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan NovákJan | sobota 10.8.2013 16:13 | karma článku: 17,59 | přečteno: 602x