EU nařídila kvóty: Konec suverenity ČR

Konečně je snad všem úplně jasno - EU je instituce, ve které socialističtí inženýři udělají, cokoli si zamanou - protože jen oni vědí, co je "dobré pro lidi". Takže nám to nařídí.

Teď jsou to uprchlíci - tedy, jejich počty. Nechtěl to náš prezident, vláda, nechtějí to voliči - a máme to. (Vtipné je, že to nechtějí ani ti uprchlíci... Drtivá většina z nich opravdu nechce skončit v ČR.) Nepřipomíná vám to něco? Soudruzi v Moskvě rozhodli... Ano, letopočty se mění, ale princip zůstává.

Prosím, nepleťme dohromady to O ČEM se rozhodovalo a JAK se rozhodlo. V této situaci není podstatné, jestli je dobré nebo špatné rozdělit si uprchlíky. Na to jsou různé názory. Já si třeba myslím, že pokud tu chtějí být, tak je máme na základě nějakých pravidel přijmout. Ale o to tady nejde. Jde o to, JAK to v EU rozhodli. A rozhodnou takhle soustu dalších věcí. Víc a víc. Budou nám vnucovat to jejich dobro, protože my sami jsme špatní a hloupí a sami bychom ho nepoznali a nečinili.

A to, že se hlasuje, vůbec neznamená, že je to rozhodnutí demokratické. Pamatujete, že v bolševickém parlamentu se také hlasovalo? A i volby jsme měli...

Takže máme dvě možnosti:bud si konečně přiznat, že ČR už není suverénní stát a držet hubu a krok se soudruhy v Bruseli. Nebo vystoupit z EU. Já jsem pro druhou možnost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan NovákJan | úterý 22.9.2015 19:23 | karma článku: 39,86 | přečteno: 1588x