Tvrdík: „Modrá komanda plánují převzít kontrolu nad republikou“

Paravojenské bojůvky ODS prodělávají tvrdý výcvik, aby po volbách, které ODS jistojistě prohraje, mohly násilím převzít vládu nad Českou republikou. Tedy alespoň podle tvrzení Jaroslava Tvrdíka, volebního manažera ČSSD a držitele českého rekordu v poposedávání na židli.

„Našim expertům na fašo-kapitalistickou virtuální kriminalitu se podařilo na internetu objevit video Modrého týmu, nebo, jak my jim říkáme „Ochranných oddílů( něm. Schutzstaffel – SS) ODS,“ které ukazuje tyto lidské bestie, jak pod biči svých pánů z ODS trénují se zbraněmi, aby mohly provést puč. Toto video naši experti vystopovali na stránkách Modrého týmu a my jsme z něj vystříhali ty nudné pasáže, abyste na to nemuseli koukat celé.“ zahájil dnešní tiskovku ČSSD Tvrdík a následovalo promítání videa.

Modrý tým už se stihl zapsat do povědomí českého národa svojí bezohledností a agresivitou, když jeho členové na několika místech republiky brutálně drželi transparenty s protiparoubkovskými hesly a zuřivě s nimi postávali na mítincích ČSSD. Několik příznivců sociální demokracie bylo těmito modrými esesáky napadeno přímo na shromážděních ČSSD a to jak surovým podáním letáku, tak i svatokrádežnými prohlášeními o ekonomických vizích ČSSD. Pravičácké bojůvky se dostaly do konfliktu i se strážci zákona, když se jejich členové nechali zákeřně legitimovat Policií ČR bez jakéhokoliv důvodu.

Na bojovém soustředění Modrého týmu se kromě airsoftu nacvičovalo i slaňování, které má být podle Tvrdíka přípravou na lynčování činitelů ČSSD. Modré gestapo si také nechalo předvést zákrok záchranářů, nejspíše proto, aby věděli, jak záchranáře zneškodnit, když budou pomáhat obětem modrého běsnění z řad sociální demokracie.

Autor: Jan Matuška | pondělí 3.5.2010 12:59 | karma článku: 34,61 | přečteno: 2033x