Pan Matuška se rozhodla outsourcovat psaní svého blogu do Číny

On byl inspirován panem Bártou, Česká republika ministr dopravy a jeho moudré rozhodnutí outsourcovat výstavby děl na českých silnicích pro čínské firmy. Výběrové řízení na svém blogu psaní získala čínská společnost Shanghai Literary -Trading Company Ltd. založená na nejnižší cenu. Protože outsouring svém blogu, že může trávit více času a energie, budování své kariéry a jeho zájmy, jako jsou válečné historie, sledovat lední hokej, pivo degustace, atd.

my rádi Jan Matuška, že zakázku pro blog získalyCharlie Zhen

Pan Matuška měl nádherný víkend a chtěl bych se podělit se všemi čtenáři. V sobotu se on a jeho krásné přítelkyně šel do Prahy, abyste viděli hře Pan Kaplan má rád třídy. On si užil hrát docela dobře a byl v dobré náladě, ačkoli on neměl rád písničky, že hodně. Pak si šel s kamarády do Liberce, kde oni šli do nonstop baru levné hrát šipky a pít pivo do pěti hodin
V neděli ráno nebyl cítit velmi dobře a jeho hlava bolela, tak jako tak, museli cestovat zpátky do Brna, takže tam byla bez jakékoliv šance na další spaní nebo odpočinek. Poté, co dostal do Brna, Jan Matuška měl lehkou večeři a napsal krátký email na Charlie Zhen psát o jeho víkend a uhradil dva dolary předem pro tuto vysoce kvalitní čínské článek. Jan Matuška se těší na psaní další článek s Shanghai Literary - Trading Company Ltd. stejně tak těší na vysoce kvalitní čínské dálnic.

Jménem Jan Matuška

Charlie Zhen

Shanghai Literary -Trading Company Ltd.

Autor: Jan Matuška | pondělí 15.11.2010 10:15 | karma článku: 16,88 | přečteno: 1731x