Hokejová Slavie: urážet fandy hostů je naše právo a povinnost

V průběhu úterního zápasu hokejové extraligy HC Slavia - Kometa Brno se na kostce v O2 aréně objevily pod záběry na fanoušky hostů nápisy "seno a vidle", byly jim nasazovány vepřové hlavy a "hlasatel" na stadionu verbálně urážel hostující hokejový klub. Urážka? Skandál? V žádném případě! Kometa měla tu čest, že na zápase s ní uvedla Slavia svoji novou marketingovou a PR strategii.

"Připouštím, že to bylo trošku ostřejší, ale přiznejme si to - kdo kdy slyšel o nějakém, jak jste to říkal, Br-nu? To je něco jako Blšany, ne?" reagoval marketingový manažer Slavie Jan Kratochvíl."Kdybyste viděl ten bordel, co tam fanoušci hostů, dělali, ani byste se nedivili. Nejenže zaházeli led konfetami,ale fandili tak hlasitě, že domáci fanoušky nebylo nejen slyšet, ale ani vidět. Navíc osahávali hostesky a napadali manželky a děti hráčů, nebo naopak? A ještě k tomu některým našim hráčům ukradli z dresů červený pruh." rozčiloval se spravedlivě Kratochvíl.

Načasování nové strategie sázející na ostrý přístup k hostujícím můžstvům a fanouškům, tak vyšlo na výbornou - právě na přívalovou vlnu modrobílých buranů z vesnice s půlmilionem obyvatel. V rámci kampaně "My jsme Slavie, vy nám polibte pr*el" byl najat i moderátor Olda Tamáš, který drží český rekord v mluvení bez přemýšlení a v počtu prstů zasunutých do jedné nosní dírky. Další kroky kampaně mají představovat vypnuté topení v kabině hostů a parkovací místo pro autobus hostí na Pankráci a v neposlední řadě nahrazení lva na dresech hokejistů rukou se zdviženým prostředníčkem.

"Věříme, že těmito kroky se našim fanouškům jedině zavděčíme a že jich postupně začne chodit na zápasy i víc než tisíc, na druhé straně doufáme, že k nám přestanou jezdit taková množství fanoušků z vesnic jako jsou Plzeň, Pardubice, nebo to Br-no a nechají si své hnojem ušpiněné peníze doma, místo, aby je nutili nám za vstupenky." zakončil Kratochvíl. 

Autor: Jan Matuška | čtvrtek 4.2.2010 11:12 | karma článku: 19,48 | přečteno: 1473x