A co to jako má být ta Ortel?

K mému překvapení to není ani hotel pro ortopedy a dokonce ani telefonní operátor pro orly. Podle všeho je to amatérský hudební kroužek, který se o víkendu umístil v televizní estrádě s esemeskovou anketou.

Socialistický pohrobek Český slavík opět jednou prokázal svou totální přebytečnost a opět dokázal, že se nejedná o hlasování o uměleckých kvalitách, ale jde o jakousi Miss Sympatie. Takže letos se opět umístili nepublikující socialističtí estrádníci, Kroky Františka Janečka, atd. No a mezi nima tohle nazi-hudební orteto pana Hnídka.

Ale rýmy mají jako křen, o tom žádná!

Jo, bohužel jsem se přemohl a přečetl asi dvacítku textů písní Ortelu.A jářku, fakt mají texty jako křen...taky se z toho chce jednomu brečet. Tvář-zář, strachu-prachu, slávu-hlavu, člověk má chuť se přitom čtení kopnout do hlavy. Celková stylistika textů vyvolává dojem, že byla přeložená z mandarínské čínštiny Google překladačem a editována slepým tučňákem. Prostě rýmovačky typu "naše staré hodiny, bijí čtyři hodiny." Vyloženě nacistický text jsem nenašel, ostatně nácci jsou možná chytří jak klacek na míchání pomejí, ale nejsou sebedestruktivní, tudíž se pohybují v hranicích zákona...snad krom té písničky o Cikánech, ale co už...

A ta hudba, taková rázná...a tak...

No tak určitěěě, hlavně to ale hudebními finesami a stylem připomíná situaci, kdy tlupa nadržených orangutanů obsadí kabinet hudební výchovy, v lepším případě Kabáty po pár mrtvičkách.

Nácci, piráti, zahrádkáři, nebo co ti klucí vlastně jsou...

Kauza lebka plus hnáty. Lebka na košili z vás nácka nedělá. Lev na lebce z vás nedělá patriota. Hraní v nazi skupině Conflict 88 z vás nácka dělá. Vystupování na akcích blouznivého antisemity Bartoše z vás nácka dělá, hraní na akcích Blood & Honour z vás taky dělá nácka. Stejně i navštěvování akcí pořádaných představiteli NO. 

Lidi je maj rádi, protože říkaj pravdu

Takovou tu hrozně potlačovanou "pravdu." Tu "pravdu" kvůli které jsme měli ve volbách osm protiimigrantských politiků na jednoho imigranta. Tu "pravdu," kterou slušní Češi tolik potřebovali, aby si pomoci ní mohli odůvodnit všechny křivdy, které se jim dějí. Tu "pravdu," kterou k nám exportují z východu sputnik, aeronews, parlamentní listy nebo pan Ovčáček. Hnídkovi hnědí prostě jen využili strach Čecháčků z neznáma a projevili drzost do nebe volající, když postavili na roveň volání po střílení uprchlíků s citlivými a sofistikovanými protestsongy Karla Kryla(další pop-náckové, kteří si ho, chudáka, berou do pusy). Prostě populární výkřiky do tmy a módní vlna, na které se vezou ti bez názoru, invence a fantazie( jak že se jmenuje ta Evropo dýchej paní?).

 

Slavíci mají vypovídajíci hodnotu nulovou, je to prostě jen další vata mezi reklamama v sobotu večer a způsob, jak za ty reklamy inkasovat co nejvíc. Žádná revoluce neproběhla. Žádná "pravda" nebyla potvrzena, v pondělí se zase muselo do práce. Jen někteří se mohli poplácat po ramenou, že jejich vlastenečtí favoriti, kteří netuší, jak se drží vlajka, se dočkali svých patnácti minut slávy. Ti se žaludkem a slušností odešli ze sálu a teď čelí neslušnosti slušných Čechů....

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Matuška | úterý 29.11.2016 18:38 | karma článku: 28,01 | přečteno: 1296x