Volím Zemana

Ale je to jenom můj osobní názor. Nikoho neagituji, nikoho nepřesvědčuji. A mám pro to svoje důvody.

Miloš Zeman je pro mě zásadový člověk. Na nic si nehraje. Tím, že už jednou ve vrcholové politice byl a vrátil se z ní zhruba se stejným majetkem, jaký před tím měl, znamená, že dodržel příkaz NEpokradeš.

Miloš Zeman není hloupý člověk. Když do Téčka v roce 1989 napsal článek Prognostika a přestavba, věděl, že to nebude bez následků. Jasně, paní Musilová o čtrnáct dní později "rozbila na padrť" tento článek snůškou blábolů bez logické struktury, kde se opakovaly stále dokola prázdné fráze se slovy "třídní přístup" ... (co si pamatuji, slyšel jsem kolegy a možná i sebe spojovat tuto reakci s dámským přirozením, ačkoli mi už dnes není jasné, jak by to do sebe s třídním přístupem pasovalo). No a sám Miloš Zeman přišel o práci (za socialismu!!!).

Od té doby je Miloš Zeman můj člověk. On se totiž nebál zveřejnit vlastní názor, ačkoli věděl, že to nebude bez následků. Ukažte mi, kdo jiný v naší současné politice udělal něco takového.

A nezklamal mě. Jó jasně, vzpomínám na tu strašnou aféru Bamberk, kterou rozpoutal jakýsi štáb v televizi, žádné důkazy, spousta pomluv a nakonec se ukázalo, že celé tehdejší memorandum sepsal duševně vychýlený čechošvýcar a z jiných dokumentů vzal podpisy a celé to zkopíroval.

Prostě se čas od času objeví podobný pravicový taneček - podobné, jako Kubiceho zpráva.

Když byla aféra okolo Liberty, v rámci zásady padni komu padni nechal pana Svobodu a paní Snopkovou zavřít (myslím to tak, že to nenechal zamést pod koberec - a že to jde - vzpomeňte třeba na Čunka!). Tak se Svoboda stal jediným sedícím ministrem v historii ČR přímo z funkce. A že by nebylo možné zakatrovat i jiné ministry????

Miloš Zeman dokázal jako jeden z mála z vrcholové politiky odejít a nechat místo mladším. Ale jeho nástupci? Hanba mluvit!

Proto volím Zemana.

Autor: Jan Kraus | sobota 5.1.2013 19:05 | karma článku: 29,20 | přečteno: 3153x
  • Další články autora

Jan Kraus

Lhát se smí, ale jen s námi

2.10.2014 v 9:01 | Karma: 34,70

Jan Kraus

Muži v burkách

15.9.2014 v 21:02 | Karma: 28,17

Jan Kraus

Ten Porošenko chce už zase střílet

8.9.2014 v 21:50 | Karma: 33,84

Jan Kraus

Taková ta sociální spravedlnost

8.9.2014 v 16:10 | Karma: 30,78

Jan Kraus

Je Putin pod vlivem satana?

6.9.2014 v 19:50 | Karma: 26,26