Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, pane Krausi! :-) Bohužel lidé jsou zaslepení jeho žvásty a nechají se zmámit reklamou, hlavně ta fotka s tou baletkou a jak podporuje charitu. No jak dojemné... Souhlasím s každým Vaším slovem. Takový člověk vůbec netuší a co je nejhorší, vůbec nezajímá, jaký život mají lidé v nizké a střední vrstvě... Ten člověk je naprosto mimo a já nechápu jeho voliče... Lidé, to jste opravdu tak slepí??? :-/ Ten člověk je samotné ZLO! Už se těším, až odjede pryč z tého naší země a doufám, že se sem už nikdy nevrátí ani jako host... Ale bohužel máte pravdu v tom, že bude zajisté v duelu a to buď s panem Zemanem nebo panem Fischerem... Každopádně to kníže má vyhrát a také vyhraje... Je mi z toho na blití (pardon za výraz)!!! Ale pořád doufám, že se zla v této naší země zbavíme a nebo alespoň minimalizujeme jeho dopady na slušné a poctivé lidi! V Naděje umírá poslední! :-)

1 1
možnosti
AK

Milá zlatá, kdy byste věděla jak se stará jeho firma o zaměstnance, tak byste si ho jenom mohla vážit.

2 0
možnosti
Foto

Jen to ne, proboha. Nebudu volit "šlechtice" a někoho, koho nepovažuji za příslušníka našeho národa. Po pravdě řečeno, volit nechodím a asi bych ani nešla, kdyby nekandidoval. Myslím, že i proto je volební účast tak vysoká - lidé nechtějí Schwarzenbergy.

5 2
možnosti

Karma.

Výborné hodnocení!;-)

4 3
možnosti
LK

Tak vidíte, i Čumpelík je z vašeho článku nadšený.

3 1
možnosti
AM

Knížete volit nemohu, jak skončí volby Kalousek přestane brát ohledy na volby a kníže bude opět jen němě přihlížet na jeho eskapády a trapně mlčet. Rv

4 1
možnosti
ZU

Já ho nevolil,restituce mně nezpůsobily radost jako vám.

8 1
možnosti

Obyvatelstvo nic nepozná.

(chtěl jsem napsat lůza, ale romluvili mi to)

1 3
možnosti
MV

M43i83l75a22n 75V91e98l59k12ý

11. 1. 2013 21:31

Ne. Volil jsem pana Schwarzenbergra.

9 9
možnosti
JS

Pane Krausi, nechci zpochybňovat vaše právo na vlastní výstřední pravopis nebo gramatiku. Ať už tak píšete z jakýchkoli důvodů. Ale aspoň v titulku byste se možná měl pokusit respektovat stávající pravidla češtiny, abyste nemátl.

V domnění, že v titulku máte hrubku v interpunkci, jsem se na váš blog podíval, protože mě zajímalo, proč se knížete ptáte, jestli volil. A ona to nebyla hrubka v interpunkci, ale ve skloňování, a téma blogu mne vůbec nezajímalo.

Jestli jste to tak ale napsal úmyslně, abyste čtenáře zmátl a zvýšil si čtenost, tak potom se omlouvám a v obdivu k vaší lstivosti přímo afghánské přiznávám, že jsem vám na tu lest skočil.

10 8
možnosti
JK

J86a63n 18K68r20a33u77s

11. 1. 2013 22:11

Dobře Vám tak.

4 2
možnosti
ZB

Kdo nasází nejvíc bonmotů a dokáže líp pobavit masy bude lepší prezident?Až budeme volit na Hrad kašpara, má Miloš můj hlas...

14 9
možnosti
AN

A až budeme volit na Hrad spící pannu, má Karel můj hlas

13 7
možnosti
JP

Budeme ho volit zítra.

8 10
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik