Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

3. 5. 2012 8:14
pravicoví strategové nezakázali po roce 89

KSČ i proto, že se KSČ sama rozpustila a vytvořila se nová KSČM. Tudíž strašení samo je absurdní... Bylo by stejně logické strašit kteroukoliv jinou stranou (i pravicovou), podívejte se kolik je v ní bývalých komunistů (tedy členů té původní KSČ)

1 0
možnosti
SS

stsl

2. 5. 2012 22:41
Proč se snažíte za každou cenu urážet?

To jste tak ubozí, že se musíte za každou cenu urážet? Vždyť má naprostou pravdu. Copak si mohu vážit vlády která dokáže jenom zvyšovat daně, brát potřebným peníze a tím podkopávat ekonomiku.Vlády bych si mohl vážit za těchto předpokladů: 1. Omluvila by se lidem za přímé, nebo nepřímé, podporování zlodějin. Všichni, kteří se od roku 1989 podíleli na jakémkoliv toku státních peněz (při zadávání zakázek.apod.), přiznají majetek od roku 1989 včetně rod. přísl. a způsob jeho nabytí. 2. Okamžitě zrušit veškerou st. fin. podporu pol. stranám ( jen přísp. svých členů).

3. Každý subjekt, který dá dar některé pol. straně, musí navýšit ve stejné výši i mzdový fond pro svoje zaměstnance. V případě fyz. os. stejná částka do důch.. fondu. 4. Od této doby veřejné zadávání stát..zakázek, snížit "odklon " financí (dle NERVu až 100mld, dle jiných více) a tím získat asi 100 000 prac.míst za rok. 5. Poslance max. dvě volební období.

Atd. atd. (např.refer., odv. politiků, apod.)

Bohužel utopie.

0 0
možnosti
JK

korado

2. 5. 2012 23:11
Re: Proč se snažíte za každou cenu urážet?

To jste tak ubozí, že se musíte za každou  psát totální ptákoviny. Proč i jiné země zvedají daně. To proto, aby také podkopli ekonomiku. Proč  ekonomická čísla ukazují, že u nás dochází k postupnému zlepšení zadlužení a stavu ekonomiky. U nás dań zvedla zejména proto, že stát potřebuje peníze na rozjezd důchodové reformy. Podle vás je zloděj každý, kdo má větší majetek než vy. Kdo jsou ti potřební. Tahle vláda je, ať se nám to líbí anebo ne, jediná, která bojuje proti korupci. Zatím každý ministr na kterém ulpělo podezření z korupce, tak šel od válu. Je to jediná vláda, která se snaží umazat šílený dluh, (který vznikl v důsledku ČSSD, která nesmyslným prebendami, korumpovala voliče aby získal jejich hlas ve volbách) a to i přesto, že tím žádnou oblibu u lidí nezíská a projede volby. Volič má raději vládu, která rozdává bez ohledu na to, zda na to má anebo ne. Kdo ten hodovas zaplatí je voliči šumafuk.

3 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 5. 2012 22:41
Že komunisté nejsou hrozbou si myslelo v roce 1946

přes 40 % voličů v Čechách, 35 % na Moravě a 30 % na Slovensku (zajímavé - čím více na východ, tím rozumnější).  Takže hloupost blogera není až tak originální.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

2. 5. 2012 22:38
Není vinou pana Kalouska, že ani dnes

někteří (jak to říci pro cenzora - no:) "mimořádně chytří" nechápou, co se v Řecku děje (a bude dít). Že i státy (což jsme my, lid) své dluhy platí. S odklady - ale  to tvrději.

  Ne - to nebyl a není strašák. To je strašidlo, strašidlo bankrotu. Bojí se ho celá Evropa. Tedy kromě pana Krause a několika podobných myslitelů.

2 0
možnosti
SS

stsl

2. 5. 2012 22:48
Re: Není vinou pana Kalouska, že ani dnes

Nemyslíte, že je to jen a jen o chamtivosti? Jak se může rozjet ekonomika, když firmy chtějí platit stále menší a menší mzdy a mít velice rychle velké zisky? Oni by ty zisky měly, ale pomaleji.

0 0
možnosti
TB

guam

2. 5. 2012 19:06
docela by mne

zajímalo kolik jste toho prožil za minulé éry, když takto hodnotíte současný stav jako špatný. příklad Řecka anebo Argentiny nás vede k tomu, nebýt zavislý na MFF, ale budovat svojí ekonomiky a svým způsobem. Jakmile se do toho zaplete měnový fond, tak to už bude hodně špatný. Zatím jsme na tom taktak, ale linie není dlouhá aby jsme se nepřekotili

1 0
možnosti
MR

.Muharib.

2. 5. 2012 20:02
Re: docela by mne

Vypadá jako 50+, takže o minulé době něco určitě ví.

Zřejmě starý nostalgický komouš.

1 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik