Diskuse

Spálená země

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

pane Krausi, to je perfektní charakteristika.... jenom trochu nesouhlasím s poslední větou (naděje na investice do firem nulová).... myslím si, že na příslušných institucích Ukrajiny už je tlačenice s nabídkami "my vám vezeme demokracii a vítáme vás ve svobodném světě a v hospodářství vám samozřejmě pomůžeme....." . Ukrajina je velká země, která se dá rozparcelovat.... a klid na práci by tam mohly zajišťovat mírové sbory.....

2 0
možnosti
JK

J50a62n 84K21r36a64u54s

9. 7. 2014 6:37

Dovedete si představit, jak někdo stojí třeba před dozorčí radou a obhajuje investici třeba 10G$ do země, ve které se aktuálně válčí?

Investice samozřejmě ano, ale až:

1. bude klid

2. bude jasné hospodářské prostředí

3. budou tučné investiční pobídky.

0 0
možnosti
PM

Karma,a nevím proč každý spoléhá na západ.Nejbližší pomoc mám na konci svých ramen.Normální lidi na západě mají svých starostí dost aby se zabývali Ukrajinou.

4 0
možnosti
ZB

Rusko "pomáhalo" Ukrajině dvacet let a takhle to dopadlo.Spousta Ukrajinců vidí svou naději v EU, co je na tom špatného? Nemají moc na výběr, Evropa je jejich jediná šance na lepší život.To Vám tak vadí?Stejně uvažuje i Moldavsko a Gruzie, ty kritizovat nebudete? Shodou okolností si Rusové od dvou jmenovaných zemí odloupli kus území pro sebe...to je taky v pohodě?

8 2
možnosti

A co to pomůže nám, ptám se jako puncovaný egoistický, sebestředný pravičák? Navíc ty frustrace Ukrajinců z EU budou ještě větší než jsou ty Vaše. Neměl nic proti přistoupení Ukrajiny ke Spojeným státům evropským, ale obávám se, že po vstupu Ukrajiny do Evropské unie nezůstane z tohoto nehotového polotovaru kámen na kameni.

2 2
možnosti
JM

Pěkně jste to napsal, karma R^

5 3
možnosti

Jak je možné, že Ukrajina má dnes o jedenmilion obyvatel méně než v r. 1971 ?

0 0
možnosti
JK

J18a22n 43K61r30a59u87s

8. 7. 2014 16:20

NAšel jsem to na Wiki ?

1 0
možnosti

Západ pomůže...., ale kam?

Karma.

7 1
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik