Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marek.voksay,blogidnes

25. 6. 2012 8:29
Kalouska považuji za bezpečnstní riziko pro ČR ...

..... a proto by podle mne měl být okamžitě zatčen, obviněn a souzen !

1 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

25. 6. 2012 7:45
nadčlověk s IQ 125

Copak jste si nevšimli lidi, že Kalousek, ten bývalý lidovec a praktikující katolík (od toho odvozující myšlenkové procesy) veřejnost považuje pouze za hloupé stádo, které ničemu nerozumí, protože financím jako správný intrikán rozumí pouze on? Pořád mě vrtá hlavou, jak se stalo, že člověk s tak neuvěřitelně omezeným rozhledem se dokáže vedrat až na post ministra financí.? Vždyť v každé civilizované zemi musí takový člen vlády projít mnohaletou praxí ve světě financí. Co je Kalousek? Pouze politický pletichář a člen několika politických stran. To je kvalifikace? O jeho morálních zásadách zde nebudu raději psát. Ve své firmě bych toho člověka neobsadil ani na post mzdové účetní. A on dělá ministra financí 10 milionům obyvatel. Už to samo je zločin.Rv

3 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

25. 6. 2012 8:30
Re: nadčlověk s IQ 125

R^

0 0
možnosti
B

BobSenklar

24. 6. 2012 21:45
Pan Kalousek

se angažuje ve všem a všemu taky rozumí, od klonování po předpověď počasí. Proto si myslím, že je ho tady škoda, měl by vstoupit do světové politiky, ať si ho užijí i jinde.;-)

0 0
možnosti
JK

holkazhane

24. 6. 2012 21:09
Po tom,

co dnes předvedl by měl opravdu skončit. Dělá TOPce medvědí službu a komunistům naopak. Dovolím si parafrázovat - vláda má takové ministry, jaké si zaslouží. Je velmi pravděpodobné, že voliči při dalších volbách své názory poněkud přehodnotí. Doufám, že se zmátoří zelení a lidovci a nasadí na kandidátky hodně mladých a hlavně odvážných lidí. Protože pokusy uplácet je nebo zastrašovat budou stálé a silné. Ze současné vlády i opozice si vybrat prostě nejde!

5 0
možnosti
JR

raz

24. 6. 2012 21:18
Re: Po tom,

TOP09 je na tom stejně jako VV. VV založil jako svůj politicko-obchodní projekt Vítek Bárta a zároveň se během jednoho volebního období stal hrobařem tohoto projektu. TOP09 je naprosto steujný projekt Kalouskův. zapojol do něj jako vějičku na důvěřivé voliče i kníže pána. Díky Kalouskovi  jde zcela zákonitě do kytek i TOP09 a kníže pán na svůj sen stát se prezidentem může zapomenout.

8 0
možnosti
JR

raz

24. 6. 2012 21:09
Kalousek se již dlouho snažil

aby se stal nejenom nejméně oblíbeným politikem, ale přímo veřejným nepřítelem číslo jedna. Teď se mu to definitivně podařilo..což jsem poznal v okamžiku, když kamarád, který Kalouska obhajoval i proti názoru všech společných přátel dnes  prohlásil: Už by toho darebáka Kalouska měli konečně zavřít, aby v politice nestrašil i po příštích volbách!

9 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1

24. 6. 2012 20:59
...

R^

0 0
možnosti
K

kobl!zek

24. 6. 2012 20:53
Karma a souhlas.

R^R^

15 0
možnosti
X

xychteen

24. 6. 2012 20:50
Pana Kalouska netřeba poslouchat, stačí mu sáhnout na záda..

...jestli se potí...

:

...a já myslím, že se potí docela dost :-)

9 0
možnosti
JR

raz

24. 6. 2012 21:30
Re: Pana Kalouska netřeba poslouchat, stačí mu sáhnout na záda..

Byl bych rád, kdybyste měl pravdu a ten parchant měl opravdu strach. Mám obavu, že toho ví na všechny tolik, že strach mít nemusí. Kdyby se stal zázrak a někdo by našel odvahu po Kalouskovi jít, tak by to musel být někdo opravdu mocný a na politicko-podnikatelské mafii nezávislý. Já ztratil iluze, že dojde na opravdu velké ryby v okamžiku  jak se  po nátlaku Kalouska sesypal  Nečas a pronesl ten nešťastný výrok o "policejních plukovnících". Když toho tolik  ví i na pana "čestného" Nečase, že se podělal, tak  toho musí vědět hodně na ostatní vlivné politiky ODS i ČSSD, že se potit nemusí. Teď je jen trochu hysterický z toho, že si někdo dovolil šáhnout do jeho království, což je notně překvapilo,jak se dá dovodit z jeho hodně ulítlých reakcí

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik