Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Ten úvod vašeho článku vyznívá tak, že soudruhovi Cvalínovi nadávají nejvíce důchodci. :-)

0 0
možnosti
Foto

toho Cvalína mám za šaška, ale vy jste mně dožral tím neplnohodnotným životem důchodců

4 0
možnosti
JM

R^ autore karma!

Všichni dělají, jako by to snad museli číst povinně ;-D

2 2
možnosti
Foto

Nechci nikomu brát svobodu slova, ale pokud vidím, že někdo lže tak to zkrátka řeknu. Pokud to hodně zjednoduším, tak pan Cvalín tvrdí, že Novináři z iDNES otevřeně sympatizují s SS Das Reich. Jako argument uvádí fotku, kde se podle něj používá prapor se znakem 2. obrněné divize SS Das Reich. To ovšem není pravda protože znak této divize vypadal jinak, tudíž se jedná o lež.   http://cs.wikipedia.org/wiki/2._tankov%C3%A1_divize_SS_%E2%80%9EDas_Reich%E2%80%9C

3 0
možnosti
LJ

Vrána k vráně sedá aneb, jo tenkráte, to byl život, měli jsme vše, hlavně drátěnku na zadek...

1 0
možnosti
JH

On také jeden takový Cvalínek vykřikoval za první republiky, jak zakroutí demokracii krkem, a všichni si říkali, ať se vypovídá. Pak se ale dostal k moci, spoustě lidí krkem zakroutit nechal, spoustu udělal nešťastnými a uvrhl naši zemi do 40 let degenerace. Výlevy proti Cvalínovi prostě chápající být nemohou, je to pomatenec a je to třeba připomínat.

9 4
možnosti
JH

J28a54n 16H48l92e93d46í98k

19. 6. 2014 22:18

prý existuje zákon, že prosazovat, bránit a hlásat  totalitní diktaturu, s popřením práv a svobod člověka --  je trestné,-- zřejmě cenzor Cvalínovi fandí, orgán ústředí mu to schvaluje, takže rudá agitace a propagace je povolena. Kdo se jen však zmíní o diktatuře zprava, je vymazán, odsouzen a zesměšněn, divná demokracie za 25 let její existence.

5 0
možnosti
JK

J97a44n 29K22r98a31u11s

19. 6. 2014 22:27

Zákon platí jen pro fašistickou ideologii.

Otázka je, co máte na mysli pod pojmem pravice. Jsou li to principy podnikání, smysluplného řízení rozvíjejících se společností, prosazování opatrně konzervativních mravů a zakládání si na všem, co bylo v našem národě pozitivní, potom jsem s Vámi. Jedná-li se o kradení v miliardách, prosazování principu peněz jako nejvyšší mravní hodnoty a bezohlednost vůči lidem, kteří tady žijí, potom tvrdím, že komunisté nadělají méně škody.

5 3
možnosti
MM

Pane Krausi, zatím stále ještě máme právo na to, vyslovit, nebo napsat svůj názor. Stejně tak máte Vy právo pofoukat panu Cvalínovi bebíčko. To, že se někam pan Cvalín zařadil je čistě jeho věc, to, že mu foukáte bebíčko a tak se zařazujete k jeho stádečku je Vasše věc. Nicméně, my ostatní máme právo poukázat na to, co byli a jsou komunisté zač.

9 0
možnosti
JK

J37a23n 58K67r57a48u33s

19. 6. 2014 22:18

Jistě. Chápu, že komunisté byli takoví no - lumpíci. Když se ale podívám, co je to dneska za kdesevzali-tusevzali a co dělají, jsou komuníci proti nim docela neviňátka.

Myslím, že je lepší nikomu nebrat vlastní názor. Je-li dostatek argumentů pro názor opačný, vnímavý člověk pochopí, ten, co nevnímá, tomu stejně nepomůže nic.

7 4
možnosti
Foto

Jo, Cvalína nemusím, ale ale ty výlevy proti němu už mi přijdou drobet hysterické.

6 1
možnosti
Foto

Osobně se musím pana Cvalína zastat

každý jeho článek mi dává jistotu, že máme demokracii a svobodu projevu-protože pokud nemá ani on zakázáno publikovat je to známka demokracie

To neznamená, že jakkoliv schvaluji jeho názory

9 0
možnosti
RK

Lidé jako on neměli zakázáno publikovat nikdy. Tedy až na období protektorátu. Jistotu že máme demokracii a svobodu projevu mi dává právě to, že smějí publikovat i jiní lidé než právě Cvalín.

4 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik