Diskuse

Na dně

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trapný článekRv. Vůbec nechápu celkovou vysokou karmu autora8-oRv. Na dně je nejspíše sám pisatel;-D. Bůh s ním.;-(V

2 2
možnosti

ups, nechtěl by jste raději psát o tom bohu a víře?

3 1
možnosti

Neupírám pánům (Oulický, Marjanko, Černý atd.) jejich názor. Můj názor je - dnes jedinec mnoho nedokáže, ale určitá persona zpravidla reprezentuje určitý názorový směr, ideje, kam jít, co je reálné a co ne. Nezlobte se, ale Němcová nemá nic, ani charizma, ani žádný myšlenkový proud nereprezentuje

4 0
možnosti
Foto

Myslím, ovšem, že toto nebylo až tolik tematem článku. Aspoň moje reakce, pane Kuchto, jednoznačně směřovala proti formulaci o nevzdělané paní Němcové. To považuji za výrok urážlivý.

Jinak příliš k tematu současného dění na české politické scéně nedebatuji. Stačí mi zděšení, které mám jak z toho, co se stalo (úřednice úkoluje tajnou službu a ještě k tomu civilní úřednice úkoluje vojenskou rozvědku), z toho, jak pompézní akci předvedla Policie ČR (trochu mi to přijde jako pomsta za výrok o tom, že policejní plukovníci nebudou rozhodovat, kdo bude ve vládě a ukázání toho, že tedy rozhodovat chtějí a budou), jak na situaci reagují různí političtí představitelé i to, jak je sociální demokracie v těchto dnech názorově spojena s KSČM. Už jim schází jen slučovací sjezd.

I proto většinou nereaguji. Pouze zde jsem se ohradil proti výrokům autora blogu, které považuji za urážlivé.

4 2
možnosti

Bazen nekdo dokonale vypustil, dno je suche a vyhrate sluncem, noc bude zase plna hvezd. A ze dna vypusteneho bazenu je na hvezdnou oblohu krasny, okolim neruseny, pohled.

0 1
možnosti

Po přečtení Vašeho blogu jsem chtěl jít hledat provaz. Tak depresivní to bylo. Milý příteli dejte si panáka ono se Vám uleví............:-)

7 1
možnosti

To jako myslite Nemcovou? Nevzdelanou? Bez nazoru?

4 1
možnosti
Foto

Nevzdělaná? Pane Krausi, chcete tvrdit, že paní Němcová nemá žádné vzdělání? Já tedy nevím, ale veřejně dostupné informace hovoří o tom, že má úplné střední odborné vzdělání, tedy pro některé přeloženo má maturitu na odborné škole.

Je maturita již vzděláním, nebo není?

6 4
možnosti

Ono tady jde asi spíš o to, jestli je maturita na zemědělské škole dostatečným vzděláním pro funkci předsedy vlády, že...

7 4
možnosti

Je to divné, že ODS, údajně volená vysokoškolsky vzdělanými lidi, vybere za premiérku středoškolačku s maturitou z "hnojárny".

6 5
možnosti

On je ale problém v tom, že být v dnešní době vysokoškolsky vzdělán ještě neznamená, že je dotyčný také skutečně vzdělaný a už vůbec ne inteligentní a moudrý. Vysokoškolské vzdělání svou snadnou dostupností  zcela zdegradovalo. Bohužel...

11 0
možnosti
Foto

Že by nominovali vás, vzdělanče?

8 6
možnosti

Pozor, modrý fanatik Otto Černý se ozval....

7 7
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik