Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

My tady v Kanade mame medvedu spousty a taktika je jasna. Agresivniho medveda postrikat bear sprayem, v krajnim pripade zastrelit. 

Ukazovat strach, servilne se mu klanet, nebo mu dokonce vylizovat rit v zadnem pripade nepomaha. Rv

4 0
možnosti

moje reakce na smazaný příspěvek pana Dvořáka, který nějak dobře ví, že se u Řezníků řídí mezinárodním právem.

Cituji příspěvek, který vložil jinde pod jednu mou poznámku jeden diskutér v jiné diskuzi.

Do roku 2010 by to bolo neakceptovateľné porušenie medzinárodného právaRB rady OSN č. 1244. Po vyrieknutí rozsudku Medzinárodného súdneho dvora vHaagu na nezávislosť Kosova  "Predsedasúdu, Japonec Hisaši Owada, v rozsudku uviedol, že medzinárodné právo„neobsahuje žiaden zákaz vyhlásenia nezávislosti“. Za takýto záver hlasovalodesať sudcov, štyria boli proti. Medzi tých, čo boli proti, sa zaradil ajslovenský sudca Peter Tomka. Ten je sudcom Medzinárodného súdneho dvora odroku 2003. Podľa haagskeho súdneho dvora deklarácia o nezávislostiKosova neporušila medzinárodné právo, pretože medzinárodné právo neobsahujezákaz takýchto deklarácií. Za takýto záver hlasovalo desať sudcov, ďalší trajaspolu s Tomkom boli proti.

1 0
možnosti
Foto

No a? V tomto případě rozhodl tedy soud. Ale je to precedent? Srovnáváte nesrovnatelné. Zdánlivě stejný čin může být posuzován různě, neb to závisí na okolnostech. Ráčíte být mistr v umění je přehlížet.

2 1
možnosti

A vy jste ten dřevorubec.

0 0
možnosti
Foto

Zde se hodí citátek ze sbírky Jiřího Oulíka - Z nerozumu:

"Nedrážděte medvěda v podkarpatské rezervaci,

když na závěr oběda opřen o strom tiše zvrací."

Pro pana autora mám návrh, aby v případě, že se na nás medvěd sápe, se sám dobrovolně uvolil dělat návnadu v pasti. Mělo by to tři klady: spáchal by bohulibý skutek, zachránil národ a navíc medvěda zahnal na ústup. Proč, to si pozornější čtenář umí domyslet.

3 2
možnosti

Tak a teď máte, o co jste si koledoval. Mínus od pana Dostálka za drzost.

2 0
možnosti

Tak jsem narazil sebecharakteristiku autora.

O autorovi:

Muž hledající lásku, pravdu a život.

Řekl bych, že ho čeká ještě dlouhé hledání. Článek je slátanina, snaží se být hrozně vtipný, ale bohužel není ani trochu a těm, kteří ( dle jeho slov) nám nutí svoji pravdu, tak těm nutí zase tu svoji. Vzhledem k absolutní bezobsažnosti článku se v podstatě nedá ani hodnotit, či kritizovat.... A ptám se, zdali stejná bezobsažnost není i v ostatních myšlenkách autora....:-(

9 2
možnosti

J67a54n 95K57r21a33u23s

7. 7. 2014 19:05

Vidím, že blog Vás nezaujal. Redakci Idnes zaujal. Při vší úctě, Váš názor ně zas tolik netankuje.

3 4
možnosti

Pane Krausi, vůbec netušíte, že existuje něco jako charakter a zásadovost slušných lidí. Vy byste zbavil jakéhokoliv otrokáře starostí o shánění otroků. Vy a podobní se hlásíte sami.;-D

7 2
možnosti

Pan Chrástek se přihlásil. ;-D

3 0
možnosti

Uvidíme, jak to dopadne. Zatím to vypadá tak, že se nenávist prosadí až tak, že plynovody a ropovody přes Ukrajinu budou v zimě mít odstávku. Ještě, že topíme kotlem na dříví.

0 0
možnosti
Foto

J25a97k23u44b 22R91o53t48h

7. 7. 2014 18:17

a) pletete si dráždění šelmy s vysvětlováním šelmě, že toto není její žrádlo, b) píšete, že se Rusko brání nějaké agresi, ale o té zřejmě víte jen vy, Fojtík a Vyvadil. Nu a pak se ještě pustíte (v jiné diskusi) do diskutéra, že se jako držitel modré knížky nemá vyjadřovat k vojenské problematice, ačkoliv se a) vůbec nevyjadřoval, b) dvouletá služba v socarmádě skutečně z nikoho stratéga neudělala. A tak je to u vás se vším. Rv:-/

9 2
možnosti

J59a97n 71K43r17a96u27s

7. 7. 2014 18:31

a) zkuste sebrat šelmě to, co považuje za vlastní žrádlo. Je to jeden z nejeefektivnějších prostředků dráždění.

b) jako na potvoru se nyní válčí u Ruských hranic s efektem ohrožení dodávek plynu (cca za 70 G$ ročně). Přitom se vraždí rusky mluvící obyvatelstvo. To je asi taková náhodička.

aa) vyjadřoval jste se k vydání rozkazu k zabíjení civilistů a takový rozkaz je vyloženě věcí vojenskou

bb) sloužil jsem jenom rok, ale je to dost rozdíl - být někde rok v nějakém prostředí, připravovat se na válku a proti tomu nic. Prostě Vám tyto informace chybí.

2 8
možnosti

tentokrat to vyslo, Ukrajinci se brani, a uspesne, medved videl ze na nej pripravuji jinde flinty, a na cas si da pokoj. To boli co?

4 1
možnosti

máte pravdu, ti co v 68. nejvíce dráždili medvěda, ti pak dělali předsedy prověrkových komisí. Myslím, že dnes jsou ti zbylí diskutéry. Plus Jara Rank. Ta má z Yalestownu z medvědů pro strach uděláno...:-)R^

6 7
možnosti

J97a94r84a 78R86a94n23k

7. 7. 2014 18:18

Vtipny rozhodne nejste, v Yellowtonu jsem sice byla, tak jako temer ve vsech Narodnich parcich na tomto kontinentu, na rozdil od Vas, za sve penize. Zacinate mit infantilni prispevky a ve jmenovani diskuteru jste se silne priblizil Hermankovi. Napsala jsem jiz mnohokrat, ze ziji na ostrove, ve meste, ktere je take hlavnim mestem Britske Columbie. Za sociku jste s otcem jezdil do zemi, kam se ostatni uz treba z financnich duvodu nedostali. Pan Kraus je podprumerny bloger, podprumerny nbo vubec ne verici, jinak by se neangazoval v hloupostech. Vetsi blbost jiz napsat nemohl. Jinak pokud mate starost o mne, medvedi zde na ostrove ziji, take horsti lvi ale hlavne slusni lide a ne smecka, ktera si neustale stezuje na 30 KC u lekar, pomazankove maslo, zarovky a nizke duchody. Piste si dal sve hlouposti, potesenim Vam budiz jednou za rok slezina blogeru a docasna slava zde, pokud je to dost k zivotu...tak si to soudruzi vychutnejte. Ja radi zustanu na fantastickem kontinente a budu dale cestovat do zemi, o kterych se Vam muze zdat.

Nechte si svoji lasku, za kterou jste placeni, jaky rozdil, mezi Vami a divkami na chodniku?:-/

8 3
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik