Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já predikuji, že pravdu se z našich médií nikdy nedozvíme. Dlouho se bude bádat a pátrat, pak se bude dlouho mlžit a doufat, že případ upadne v zapomnění. Nikdy nikdo nepřizná, že chyba se nestala na straně separatistických povstalců. Nehodící se škrtněte nebo nepište, toť krédo našich eurosocialistických médií.

0 0
možnosti
Foto

A nebylo to náhodou z Boží vůle? To bych od Vás ještě bral.

1 0
možnosti
Foto

Myslíte si, že to byla boží pomsta za církevní restituce?

0 0
možnosti

Teď nevím, jestli to je ironie, nebo jestli to myslíte vážně. 8-o

3 0
možnosti

Na muže hledajícího pravdu (viz Váš profil) jste napsal  článek, ve kterém evidentně vítězí ideologie nad fakty (je jich málo ale nějaké přece jsou) a hlavně logikou. O té se toho dá napsat hodně (dost toho uvedli ostatní na tomto vláknu) ale uvedu ještě toto. K sestřelení civilního dopravního letadla i v minulosti došlo vždy omylem záměnou za vojenský stroj (výjimkou byl let Aa114 kdy piloti odmítli následova zasahující stihačky). Tady se mohli zmýlit pouze tzv. separatisté, všichni ostatní měli informace o jaký stroj se jedná.

11 1
možnosti
Foto

On pan autor není asi technik.

1 0
možnosti

To neymslíte vážně, že s plnou výzbrojí vyletí takle vysoko8-o

2 0
možnosti

Z94d34e25n35a 22K63o21č39í

18. 8. 2014 8:08

A proč by létal s plnou výzbrojí, když na tam například na sestřelení žádné bomby na pozemní cíle nepotřeboval ?

2 3
možnosti
Foto

Napsat takovouhle ptákovinu, tak se stydím vyjít na ulici

9 1
možnosti

Z28d54e51n30a 82K28o20č70í

18. 8. 2014 8:10

Vy nejste moc stydlivej, protože po ulicích stále chodíte ;-)

1 10
možnosti

Je zajimave, ze je najednou ticho kolem toho sestrelu ! Vysetrovatele vysetruji a novinari jsou najednou zticha.

2 0
možnosti
Foto

Sestřel civilního letadla byl dlouho plánovanou, koordinovanou a záměrně přiravovonaou akcí ať už ukrajinskou armádou. Bylo použito Su-27 v kombinaci s dálkově řízenou explozí uvnitř letadla. Samozřejmě tam mohlo být navíc kryto nějakým tím odpálením rakety z BUK.

Nechápu, proč by mělo být pro někoho těžké přiznat se k sestřelu letadla v místě bojových akcí. Ta letadla tam neměla co lítat.

Ukrajinci to mohou dokonce přiznat následujícím způsobem. Chtěli jsme zkompromitovat Rusy, ale nepovedlo se. Bojujeme s nimi o Ukrajinu na Ukrajině, takže co.  Prostě i v dezinformační válce se nevyskytují pouze výhry.

Poznámka pro pana Krause: Ta Vaše verze nebere do úvahy existenci různých desinformačních akcí od samého počátku (tzv.přiznání Strelková, zpráva španělského dispečera atd. )

Konče onim rezolutním výkřikem jedné dámy o Putinovi jako vrahovi snad jejího dítěte.

Živě to připomíná jistou epizodu z éry snad války proti Saddamovi, kdy jedná Iráčanka líčila, jak jí mučili. Později se zjistilo, že šlo o americkoju o.bčanku.

1 12
možnosti

Ta první věta je nějaká nedokončená (ne že by to v téhle megaspiklenecké pohádce bylo to nejhorší). Jen se zeptám, co kromě zbožného přání je indikátorem dlouhodobě koordinované a připravované akce?

6 0
možnosti

Mimochodem Putinův prezidentský speciál letěl o třičtvrtě hodiny později, křížil dráhu letu MH17 nedaleko Varšavy a pokračoval nad Bělorusko a do Ukrajinského vzdušného prostoru nevstoupil. Ovšem tyhle pověsti vzešlé z jedné nic neříkající zmínky v Interfaxu (o tom že ve stejnou dobu bylo ve vzduchu Putinovo letadlo a křížilo dráhu MH17 poblíž Varšavy) mají samozřejmě tuhý kořínek.

Čili pane Krausi, fabulujete nesmysl.

11 1
možnosti

Z80d79e65n46a 73K83o94č80í

18. 8. 2014 8:14

Samozřejmě, že jde o fabulace, ale zřejmé je už to, že s největší pravděpodobností, hraničící s jistotou, jsou v tom sestřelu separatisté bez viny.

Namočena je v tom už jen pouze Ukrajinská armáda ( když se jí nepodařilo včas trosky a důkazní materiál zlikvidovat, ač se o to maximálně snažila ) a ta teď hledá důvody jak toto selhání nějak omluvit. !!;-(

1 6
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik