Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J66i57ř48í 47R53o86d

27. 1. 2013 22:07

Pane Krausi, pane Krausi. Nechcete si připustit, že nejsou (nebyly) dostupné záporné informace o Schwarzenbergovi a Kalouskovi nikoliv kvůli tomu, že je média zlikvidovala a záměrně potlačila, ale prostě proto, že nejsou  takoví hříšníci, jako je předvolební tým Vašeho favorita a jaký jste možná asi i Vy? Nebojíte se božího trestu?

0 0
možnosti
KB

Je to proto, že se Kalousek nechal sám vmanévrovat do role jakéhosi "zlého muže". A jeho nadřízený Schwarzenberg má být oním "hodným". Je to stejná legenda, jako to, že Stalin byl ten "hodný" a nevěděl o tom, co dělá "zlý" Berija (a předtím Ježov či Jagoda). Vidíte, že určité principy politiky a manipulace se pořád opakují.

4 1
možnosti
Foto

R13o94m95a96n 39K77o73z81e29l

19. 1. 2013 12:55

Tak myslím, že lidé to o Schwarzenbergovi dobře ví, že je jen nastrčený předseda a maskot nebo to nechcou vědět.

Šlouf je prostě odpudivý komunistický aparátčík, ale u Zemana je to pořád manažer, ze kterého tryská energie a nedá si říct.

1 5
možnosti
KS

pane Kozel.když sleduji zfanatizovanou klaku pana KS ,která bez rozmyslu freneticky jásá na každé upšouknutí  KS,tak jsem přesvědčen,že lidé neví nic.Autor správně přpomíná,že je náhle zapomenuto nejen nato,že KS je místopředsedou nejodpudivější vlády v historii,ale současně i předsedou politické strany v níž jsou výtečníci jako Kalousek,Drábek,Heger,Langšádlová a které přicmrduje inteligentní pan Gazdík.Nepřipomíná se,že vládl či vládne se skvělými,jak křištál čistými managery typu Vondra,Parkanová,Drobil,Besser,Barták.

4 2
možnosti
Foto

Zeptám se, pane Krausi, byl pan Kalousek někdy vůbec stíhán, nebo dokonce odsouzen, pravomocně či nepravomocně? Pokud ne, proč jej zmiňujete? Jak se díváte na to, že představitel české odnože ruské firmy Lukoil je ve volebním štábu Miloše Zemana a je i jedním z jeho největších sponzorů?

5 6
možnosti
MS

Lišák Kalousek už jako náměstek na MO zavedl praxi, že tu zlodějinu, o které rozhodně, podepíše jeho podřízený úředník a tato praxe trvá dodnes. Stíhán byl, ale všechny jeho kausy byly odloženy jako naprostá většina tehdejších korupčních kaus. Těch několik,co se přes všechny triky dostali až před soud, dnes tuneldědek omilostnil. Jestliže manažer - český občan -  dá ze svého nějakou částku jako dar, je to normální a nijak to nesouvisí s firmou,ve které je zaměstnán. Máte hlavu pořádně vymytou pravicovými manipulátory.

4 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik