Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

emeritni samec

1. 5. 2012 16:08
Pod vaši úroveń.

Napsal jste už lepší věci.Populistické články se tady rodí jako houby po dešti a mají velký úspěch.Tzv karmisté hrají na nízké pudy lidí kteří jsou flustrovaní a myšlení není jejich silná stránka.Pakliže bude jasně stanoveno kdo a za jakých podmínek má nárok na jakoukoliv dávku není možné o nějakém zneužívání mluvit.Evropská civilizace vytvořila za dlouhá léta podmínky k přežití svého obyvatelstva.Nenapadlo vás že kampaň proti státu vyhovuje některým lidem jejichž motivace má k veřejnému prospěchu hodně daleko?Dvacet miliard na sociální pomoc je hodně a stopadesát miliard ukradených je zřejmě málo.Kdyby nebyl vykraden důchodový účet mohl být přebytkový a v zemích kde není korupce je i dnes.Třistasedmdesát miliard které jsou na něm působí n tyto kleptokraty jako rudý hadr na býka.Je vykraden znovu a chci vidět ty chudáky kteří budou za třicet let žádat svoje peníze z "druhého pilíře". Problém není v sociálním státu ale v státu kleptokatickém kalousek ví koho máte nenávidět on to není.

0 0
možnosti
K

kobl!zek

1. 5. 2012 12:30
Karma

SouhlasR^

4 0
možnosti
R

rito

1. 5. 2012 10:26
To jsou věci,

jen jedno schází doplnit. Co na to nemáte? Peníze? Ty se ale musí vydělat a pokud možnost nemáte, sáme sebe v článku popisujete !!:-/:-);-D

0 0
možnosti
S-I

slipknot - Iowa

1. 5. 2012 10:10
blábol

Uskuhraný, hloupý, demagogický příspěvek, podpořený navíc panem bakalářem.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 5. 2012 8:58
Teda, vy jste mu to nandal

Jistě je z vás celý paf.

  Dotknu se jen jedné věci: pokud budou dopravci platit "kompletní poškození silnic", jistě lze takto mýto upravit. Kontrolní otázka: Kde na to vezmou dopravci peníze? Mýlím se, když řeknu že ve vyšším dopravném? Kdo nakonec zaplatí to vyšší dopravné? Mýlím se, když řeknu že spotřebitel?   -  Ještě drobnost: máte špatné informace: výstavba, opravy a údržba železničních tratí je významně dotována.

0 0
možnosti
JK

Jan Kraus

1. 5. 2012 9:01
Re: Teda, vy jste mu to nandal

Mýlíte se. Dopravci začnou více využívat železnice a zruší nesmyslné přepravy, jako je třeba doprava chleba ze Sušic do Jihlavy. A železnice není ani náhodou dotována tolik jako silniční síť.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

1. 5. 2012 8:38
Snížit výdaje je jistě potřeba, ale

1. umíte rozeznat lenocha od člověka, který ztratil práci a kvůli tomu má problémy? Stát má s tímto rozeznáváním potíže.

2. majitelé kamionů platí za používání silnic hodně peněz. Spotřební daň za naftu a navíc mýtné. Myslíte, že je to pořád málo?

3. nejsem si jist, jaké garance bankám máte na mysli? Pojištění vkladů?

4. na současný důchodový systém také nemáme, pokusy změnit ho jsou sice experimenty, ale jsou to zoufalé experimenty ve snaze vyřešit problémy, které současný důchodový systém má. Nic nedělat je také drahé.

5. ušetřit na úřednících je populární a jistě to jde. Nedokáže to ale žádná vláda, úředníci se vyznají a vláda je potřebuje. Je to jako v Jistě, pane ministře.

3 0
možnosti
P5

petrik 52

1. 5. 2012 8:51
Re: Snížit výdaje je jistě potřeba, ale

R^

0 0
možnosti
AKX

Abadi Kwame XXIII

1. 5. 2012 8:36
Souhlas

Také myslím, že nemáme na to živit armádu socek a darmošlapů - rozhodně bych zrušil ihned všechny sociální dávky, důchody snížit na dvě třetiny - a hned jsme v plusu. A ten bod s kamiony je hodně zábavný - měl byste si, soudruhu, uvědomit - že ČD žádný stav železnic "za svoje" neřeší, ČD jsou v případě ztráty sanované z rozpočtu (takže na železnici stejně doplácíte z daní) - to se to podniká, když stát platí dluhy... :)

2 0
možnosti
K

kion121

1. 5. 2012 8:26
.

R^

0 0
možnosti
1

1absolutus

1. 5. 2012 8:23
Souhlas

Karma. R^

5 0
možnosti
K

kobl!zek

1. 5. 2012 12:30
Re: Souhlas

R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik