Bůh Vás miluje

Jsem člověk, který Horlí pro Boha a miluje Ho. Jsem naplněn vděkem, protože vím a prožil jsem, že Bůh to byl první, kdo mě miloval. I Vás Bůh miluje, miluje Vas jako své děti láskou, kterou žádný člověk nemá ani mít nemůže.

Bůh Vás miluje asi z podobného důvodu, proč Vy milujete vlastní děti. A milujete je láskou, které nečiní překážky ani to, že Vaše dítě odmlouvá, nenosí ze školy nejlepší známky a čas od času provede učitelce nějakou lumpárničku.

Boží jednání je motivováno láskou tak hlubokou, že ji nelze vyčerpat ani překonat. A jak horlím pro Boha a vidím lidi, kteří se snaží odvést ostatní od tohoto zdroje života, malinko mě to rozčiluje. Přesněji řečeno, až do nedávna ve mě vařila krev.

Ale Bůh mi říká, že s vařící krví nic nevyřeším.

To někdo přinese mezi křesťany nové AMERICKÉ UČENÍ. Jak ho donese, hned má lepší IMAGE, protože AMERICKÉ UČENÍ přece dělá dobrý IMAGE. A tak místo toho, aby bratři a sestry přicházeli k Bohu v lásce a se slovy "Tatínku, mám Tě rád" poslouchají třeba učení, jak nad námi vládnou teritoriální duchové, lítají po kopcich ve snaze spatřit nějakého mezi mraky div sï na to nenajmou letadlo. Všichni chtějí tó IMAGE!

A tak namísto toho, aby věřící spočinuli u stolu a večeřeli ty nejvybranější lahůdky s Ježíšem, a Ježíš s nimi, chroustají jen pestře nabarvené oblázky a písek jim již skřípe mezi zuby.

Z jiné strany - jak krásně by znělo od českého kardinála "S díkem v srdci a pokorou přijímáme restituční vyrovnání za stejných podmínek, jako lid této země, kterému po staletí sloužíme a jíme chléb ze stejné půdy a do stejné půdy jsou ukládána naše těla poté, co si nás povolá k sobě Všemohoucí Bůh." A lidé by řekli: "Jistě je mezi Vámi Bůh."

Máte obrovskou hodnotu. Máte obrovskou hodnotu i Vy, pane Oulický, pane VladIV, pane Friedrichu Spee. Kvůli Vám Bůh stvořil Slunce, aby Vás mělo co hřát, kvůli Vám Bůh stvořil moře a pevnou zemi, abyste mohli spočinout na vlnách a nebo procházet zem z jednoho koutu do druhého dle touhy Vašeho srdce. Kvůli Vám Bůh stvořil mlhovinu v Andromedě a to jen proto, aby bylo potěšeno Vaše oko.

Bůh Vás miluje.

Máte obrovskou, žádnými statky nevyčíslitelnou hodnotu.

Máte hodnotu dětí Boha Všemohoucího.

Bůh Vám žehnej!

Autor: Jan Kraus | pátek 9.3.2012 14:20 | karma článku: 11,09 | přečteno: 1027x
  • Další články autora

Jan Kraus

Lhát se smí, ale jen s námi

2.10.2014 v 9:01 | Karma: 34,70

Jan Kraus

Muži v burkách

15.9.2014 v 21:02 | Karma: 28,17

Jan Kraus

Ten Porošenko chce už zase střílet

8.9.2014 v 21:50 | Karma: 33,84

Jan Kraus

Taková ta sociální spravedlnost

8.9.2014 v 16:10 | Karma: 30,78

Jan Kraus

Je Putin pod vlivem satana?

6.9.2014 v 19:50 | Karma: 26,26