Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Jestli jste si ulevil málo, tak napište další úderný článek.;-D

1 1
možnosti
JP

J33o63s78e89f 63P13á60n77e18k

12. 1. 2013 17:09

Schwarzenberg není pravičák. Je to levicový liberál asi jako Havel. Strana zelených hadr.

0 0
možnosti
KN

K55a17r71e86l 18N38o25v59á90k

12. 1. 2013 15:58

Schwarzenberg není pravičák.

Se svým kamarádíčkem Kalouskem zvyšují daně. To je znakem levice.

2 0
možnosti
RH

a to máte z vlastní hlavy, nebo vám to někdo nakukal?

0 2
možnosti
ZB

Tvrdit o Schwarzenbergovi, že je pravičák je hodně odvážné, tento pán už ani kam patří a hlavně kdo jej řídí. Jinak v Česku není pravicová strana, jen strany korupčnické a prozlodějské, a to nemá s konzervativními názory nic společného.

2 1
možnosti
MR

Ano je to bída a není co se divit, neboť pravicové hodnoty posiluje práce s hodnotami, samostatnost, kreativnost, schopnost chápat společenskou smlouvu ... . Od roku 1948 v rámci znárodnění a následné i devastace drobného podnikání, zde nebylo prostředí pro "práci" s těmito hodnotami, naopak došlo k destrukci a lidi začali cupovat vlastnictví ve vlastní prospěch... . Společnost se hrozivě zhoupla do roviny pasivních lidí ... . Rok 89, je jen vyústění neúspěchu socialistického hospodářství které od 80 let rapidně upadlo a v roce 1985 došlo k malé reformě kdy bylo vyčleněno více jak 100 podniků do zvláštního režimu, tak aby se lidi naučili odpovědnosti, schopnosti řídit, odvádět kvalitu ... . Od roku 1989  zde nebyl žádný fabrikant, bankéř, živnostník, soukromý úředník, živnostník, soukromý lékař atd.,  jež by za sebou měl rodinnou tradici a  zkušenost stát  na vlastních nohou a zkušenost z toho co podnikání obnáší tedy i úpadky. Na místo toho, se zde jen rekrutovala malá část jež uchopila možnost získat potenciál z nefunkčního lehkého a těžkého průmyslu a bank. Bohužel zde neměla partnera v podobě lidí jež mají za sebou zkušenost v podnikání a rodinou tradici, a valná většina společnosti se odnaučila kreativnosti, samostatnosti, odpovědnosti ...  a nakonec socialistické hospodářství dovedla na hunt. Bohužel už též zcela padla možnost řídit  ekonomiku, neboť  systém nereagoval byl příliš zahlcen stranickou hierarchii a řízením pomoci direktiv z hora a 5 letkami. Je naivní si myslet že rok 89 je nějak čarovný a vrátí sem to co bylo více jak 40 let TABU a vymýváno z mysli lidí. Je zde bída české pravice, levice a většiny jež nese zátěž drilu jednoho režimu. I kdyby zde byla stará garda živnostníků a podnikatelů, tak by krachla na dnešním přístupu lidí k práci, odpovědnosti, finančních nárocích, vzdělání ... . Zkrátka je to ukázka naprosté destrukce společenské biodiverzity a následky si poneseme hodně dlouho ... .

4 2
možnosti
PH

Pane Krausi, v současné socialistické Evropě prosazovat standartní konzervativní názory je sebevražda, lepší je všem všechno slibovat a myslet si, ono to nějak dopadne, což se levici daří.

3 1
možnosti
JL

Karla jsem nevolil, ale Vy jste hodne ucelovy. Kdyz byl naposledy zvoeln Masaryk, tak mu bylo 84 let.

2 0
možnosti
JK

J69a41n 30K85r54a92u26s

12. 1. 2013 13:36

To je pravda, ale v té době byl už vážně nemocný a kdo ví, zda svoji funkci v těch letech mohl vykonávat se stejnou láskou a vervou, jako dřív. Nehledě na to, že nebudeme srovnávat tyto dvě osoby z hlediska toho, co udělaly pro český národ.

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik