Diskuse

Babiš na Hrad!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zarazit zhrzeným Karlovým dětičkám  z MF Dnes štvanici na presidenta, to si docela dokážu představit jak,  by pisálci ze všech médií  Babiše rozcupovali na cucky. 

Podle mě Babiš Mafru koupil aby nedopadl jako Bárta, a nikoliv proto aby se staral o to co  pisálci píšou o presidentovi. Vzpomeňme na Bártu toho tahle smečka mediálně rozcupovala prakticky za nic ještě dříve než mohl ukázat co chce v politice dělat, jestli krást a nebo sloužit.  Rv

0 0
možnosti

Jaka hlava statu? Kopyto to je !

0 0
možnosti

Babiše jsem nevolil, tudíš mě nezajímá....ale nechápu jedno, autore .....Proč asi je tolik nega - článků proti Zemanovi ? Vy to fakt nevíte ?

0 0
možnosti
Foto

Tedy, pane autore, tolik naivity a hlouposti v jednom článku se hned tak nevidí. Ale jsem rád, že i vy můžete svobodně psát, co uznáte za vhodné.

7 1
možnosti

nemyslím, že by se Čech mohl stát slovenským prezidentem, když je zakázané vysílat ve slovenských televizích pořady s českým  dabingem

0 0
možnosti

Je to naopak. V českých TV neuslyšíte slůvko slovensky - kdežto u sousedů je to běžná věc.

2 0
možnosti

J78i46ř27í 49V34o34l52k63a

30. 12. 2013 12:44

"Zato se mu efektivně daří likvidovat potenciálně nejnebezčnějšího kandidáta na Hlavu státu v dalších přímých volbách. To je ale náhodička" Kristepane, už zase president, čeho? Kdo je ten vyvolený. Ani president, ani p. Babiš neřekli poslední slovo, to je zřejmé. Pokud se týká médii, tak co je mi známo, moc českých nezůstalo, je jedno, kdo nám blbne hlavu. Když se podívám do Blesku, na Novu, Primu i ČT, tak to vyjde na stejno. Bohužel, za ČT musím platit. Krom hezky upravených žen v programové nabídce koukám již jenom na věci, které mohu sám předříkávat, tak to je málo. Pokud to bude lepší, ať si to vlastní. Přece je něco jako Rada, nebo spíš kšeft pro ty radní všech médií. Jděte do háje.

2 0
možnosti

Zeman měl skvělou příležitost zavést to, co vy si přejete, v období svého vládnutí. Nic mu v tom nebránilo. Snad jen opoziční smlouva s Klausem. Jinak, pokud Babiš chce býti demokratem, tak nebude zasahovat do práce novinářů. To dělali vám zmiňovaný soudruzi Bilak a Husák.;-O

4 1
možnosti

Pane Svobodo, Vy si skutečně myslíte, že majitel nebude zasahovat do složení týmu, který spravuje jeho majetek? Jste tak naivní Vy nebo považujete za blbce mě?

2 0
možnosti
Foto

No, že by Zeman mohl něco zavádět, tak to asi těžko. To si myslí jen on a vy. Zavádět si může tak akorát čípky. Pokud chtěl zavádět někdy něco, tak snad v době svého premiérství. A to, co mu mnoho lidí vyčítá, je jeho hulvátství, lži, nabubřelost, zupácké chování a neschopnost sebemenšího nadhledu či sebereflexe. A s tím, pane, nemají noviny či novináři nic společného......

11 1
možnosti
Foto

A nebude on kandidovat na poslance? Třeba nám něco uteklo.:-)

0 0
možnosti
Foto

P88a65v52e62l 40N80i56t63k15a

30. 12. 2013 12:23

Nějak nechápu tu narážku na Husáka a Bilaka, kteří, podle vás i když Slováci, vládli českému národu od roku 1968 do roku 1989. Nebylo to tím, že tady v té době bylo Československo?

4 0
možnosti

J93i37ř23í 12V62o95l53k34a

30. 12. 2013 12:56

Vždy, když se nedá argumentovat, přijde někdo když ne s Klementem, tak s Vasilem, či Gustou. Jenom nerozumím tomu, kam se vytratil Toník Zápotocký. i lišák Novotný. Tyto figurky napáchaly tolik, tolik zla, že stěžování směrem na slovenské politiky je pitomost. Proto se nedostal následně do vrcholných funkcí V.Široký.

0 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1347x
Muž hledající lásku, pravdu a život.

Seznam rubrik