Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

KARMA (obvykle nepovažuji za nutné karmování oznamovat, ovšem tento blog je velice, velice přesný).

1 0
možnosti
ZS

"V neděli 1. března 2013" ? Už od první věty nesmysl. A už bylo zveřejněno, že mladík byl pod vlivem alkoholu a drog nebo je to domněnka ?

2 6
možnosti
HH

On někdo střízlivý a při smyslech ujíždí policii?V

5 0
možnosti
Foto

Příběh onoho sedmnáctiletého kluka je názorným příkladem toho, jak funguje Darwinův přirozený výběr v praxi.

7 0
možnosti
MB

M54i87l59o27š 41B15é61m

4. 3. 2013 8:01

Nebýt toho těžkého zranění chlapa ze zátarasu.

2 6
možnosti
PP

Výhodou papíru je, že snese všechno. Vaše fantasy je nakonec pouze opsaná, mnohokrát opakovaná realita z našich silnic. Z reakcí jsem pochopil, že jste dal lidem jasný důkaz, že by to dopadlo opravdu hrozně. Nezbývá ván, než být na sebe patřičně pyšný.

1 7
možnosti
JK

Já jsem jen popsal možnost, jak to docela dobře dopadnout MOHLO, a též, co by následovalo, pokud by to tak skutečně dopadlo.

2 0
možnosti
AT

Asi tak nějak. A můžu vás uklidnit. Práci policie v tomto případě nekritizuje žádná pravomocná instituce ani vlivná osoba nebo organizace ale pouze a jen pár internetových "honičů" a jedinců, kteří musí být vždy a za všech okolností proti oficiálnímu stanovisku

13 0
možnosti
PP

Ale vrátit se tak o dvacet pět let zpátky. To jsme s nimi ještě uměli zatočit. Co pane Tichera.

2 9
možnosti
Foto

Já řeknu jen jedno. Po bitvě je každý generálem.

9 1
možnosti
JK

A přesně o tom to je.

2 0
možnosti
JS

Tak já byl označen taky za krvežíznivého. Myslím, že je to docela nepochopení problému. Ta příhoda má několik problémů.

1.Choval se mladík trestně ? Jistě bezpochyby. Byl věkem, intelektem psychiatrem svéprávný? Ano , jistě. Je jeho věk, to že ukradl auto doma a že ujížděl před policií jeho rozhodnutí, za které odpovídá? Ano , bez pochyby. Mohl vědět, že se nejdená o počítačovou hru a že nemá 10 životů? Ano, Měl.

2.Proč krádež auta oznámil otec? Netušíme, není to obvyklé. Je spekulace, že tušil, jak se bude chovat a že je potencionálně nebezpečný? Je , ale dost by to vysvětlovalo.

3. Měla policie konat? Ano jistě. Kdy jindy by měla konat, jako tehdy, kdy auto nereaguje na pokyn k zastavení a ujíždí 200? Jasně, ostatně jsou státy, kdy by začala zrovna střílet... mám dojem.

4. Jsme schopni vyhodnotit akci policie? Absolutně ne. Neznáme možnosti, techniky , doporučené postupy, a hlavně netušíme spousty podstatných okolností této akce. Víme sice výsledek, ale to je trochu málo. I když je tragický a nabízí myšlenku, zda nešlo konat jinak, ale ... po bitvě každý generál, že ano. A pak je tady spousta skutečných expertů na policejní práci, vyškolených pečlivým sledování 3 celovečerních filmů a 5 seriálů o životě hrdinné policie či majora Zemana. Asi by si přáli, aby i je hodnotili na základě dojmů.

5. Nejsou ještě okolnosti, které netušíme ohledně dalších věcí? Jistě, je jich spousty a některé mohou být velmi podstatné. Třeba nebyl náhodou pod vlivem? Proč jezdil zdrovna po dálnici a ne po vesnických cestách, když se chtěl bezpečně jenom projet, jak tady někteří tvrdí? Co dělal od čtvr kdy ukradl auto do pá, kdy se příhoda stala? Bůh ví, ale typl bych si jako jednu z dobrých možniostí nějaké solidní mejdlo. Možná.

9 1
možnosti
JS

Je vždycky smutné, když zemře člověk. Litovat je ale třeba hlavně nevinné oběti, nebo třeba jeho rodiče...

10 0
možnosti
KV

Vidím to stejně.

Karma

6 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Prý Homo sapiens. Občas bych byl radši Homo habilis, protože inteligencí naše společnost opovrhuje, zatímco zručnosti si váží.

Seznam rubrik