Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak mi propadlo několik stovek bodů, protože já hlupák se nechal nachytat reklamní anketou z léta minulého roku. Přišel mi tenkrát totiž do emailu odkaz na dotazník ohledně Aquilakolekce. Byly tam na výběr různé tématické dárky. Co si vybavuju, tak jsem nejvíce hlasoval pro autodráhu s auty, dále tam byly sady angličáků, panenky (něco jako barbie), kolekce figurek z pohádek, věci do ložnice s ovečnou SHAUN (potištěné povlečení, polštářek ve tvaru ovečky) atd.... Dost mě pobavila otázka ohledně té autodráhy, kde se ptali, jestli jsem ochoten za to dát 250 bodů, přičemž v předchozích otázkách po mě chtěli znát výši, kolik bych za to byl ochoten dát a já uvedl že max. 400 bodů.

Když si vzpomenu, jak jsem na poslední chvíli lepil původní hvězdičky, aby nepropadly a jak jsem složitě rozlepoval nové hvězdičky, protože to nějakej chytrák nedomyslel a dal lepidlo zrovna přes kód a teď je to všechno pryč, tak bych za to ukončení nejradši někoho ztrestal.

Kdyby dali informaci o ukončení na hlavní stránku, tak bych to ještě chápal, takhle akorát naštvali zákazníky a to se nezapomíná. Mě už do bytu nesmí žádný jejich výrobek!! ;-O ;-O ;-O

0 0
možnosti

Nechápu tak velké rozčílení nad koncem kolekce. Ano, některé odměny bývaly fajn a také jsme sbírali kódy. Mně tedy email přišel a přesto mi body propadly, protože ani slevu do Bambule, ani polštářek jsme nechtěli. Aquila kolekci ukončila hloupým způsobem to je bez debat. Ale na můj vkus se někteří rozčilují hodně, proboha vždyť o co jde. Aquila si pokazila image, ale život jde dál. Hlavní je zdraví!

0 0
možnosti

Vodu nekupuji od doby velkých bordů se slepicí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2107x
Prý Homo sapiens. Občas bych byl radši Homo habilis, protože inteligencí naše společnost opovrhuje, zatímco zručnosti si váží.

Seznam rubrik