Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Saša

9. 3. 2011 11:02
Máte pravdu,

ale hlučícímu davu to nemá smysl vysvětlovat.

0 0
možnosti
S

sampis

9. 3. 2011 10:02
No osobně se mi hlavně líbila

ta připomínka zabezpečení a pojištění. Tím odpadá nutnost hrát si na samozvaného soudce ;))

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

9. 3. 2011 10:50
Re: No osobně se mi hlavně líbila

Vždy záleží na povaze člověka. Pro někoho nemožnost se fyzicky bránit může být značně frustrující. Ale je fakt, že střílet za odjíždějícím autem z brokovnice je nesmysl. Měl to v sobě potlačit, zapamatovat si značku, pak si na pojišťovně vytáhnout majitele a vyřídit to dodatečně.

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

9. 3. 2011 8:59
Pozor na tu věc, kterou takovému šmejdovi,

kterému proženete hlavu kulí, dáte do ruky. Žádné nože, šroubováky a podobně, kde by se dala vysledovat historie. Stačí rezavá trubka, nebo tesařská kramle, ta vypadá impozantně a klidně ji mohl najít po cestě. Takových se na baráku najde. Na té rzi nenajdou ani otisky, i kdyby tam nějaké byli. Podezřelé totiž je, pokud na věci, kde by mělo být víc otisků, třeba střenka nože, jsou jen jedny a to ještě v jednom provedení (to jak jste mu jej vtiskli do ruky). Je jasné, že jsou otřené. Ještě jedna dobrá rada. Nemějte olej v hlavni. Udělejte si na střelnici čas, po tréninku vyčistěte zbraň, ale pak z ní ještě dvakrát vystřelte. Výhody: víte, že jste ji po vyčištění dobře složili. Není nic trapnějšího, než když vytáhnete pistoli a ona se vám zasekne. (pokr)

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

9. 3. 2011 9:01
Re: Pozor na tu věc, kterou takovému šmejdovi,

(pokr.) A hlavně, nikdo nepozná, která střela byla první a která následná. Takže dvě rány zepředu na hrudník (pokud se trefíte, je hlava jistější) a třetí do zdi. Pochopitelně to je ta první výstražná, po které stále řval, že vás zabije a divoce mával kramlí :-). A poslední rada. Pokud na to psychicky nemáte, v klidu vyčkejte na Policii. Sice nic nevyšetří, ale nebudete mít noční můry a nebudou vám vyhrožovat pozůstalí po tom šmejdovi. A někteří jich mohou mít opravdu spoustu, tolik nábojů ani nemáte. Nám vždy říkali, že obrana je víc otázkou psychiky, než prostředků a je to pravda, tedy pokud se nejedná o afekt.

0 0
možnosti
G

Gmur

9. 3. 2011 8:55
Tip do zivota

pokud zlodeje zastrelite, POTE vystrelte dve rany nebi i vice do stropu!

Muzete ootom tvrdit, ze jste ho 3x varovali, ze ho muzete zabit.

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

10. 5. 2011 10:10
Re: Tip do zivota

R^R^R^

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

9. 3. 2011 8:49
kdosi moudrý kdysi řekl, že

lépe být souzen 6 soudci, než být nesen šesti chlapy…

0 0
možnosti
JD

pedr64

9. 3. 2011 8:40
on ten konkrétní případ

je poněkud specifický. Občan se totiž žádnému útoku nebránil, ale střílel na odjíždějící auto a to 2x. Tady by to na nutnou obranu neuhrál, ani kdyby zmiňovaného výroku soudu nebylo

0 0
možnosti