Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

8. 8. 2011 11:36
Vy se domníváte, že pan Schwarzenberg

(to je ten pán, na jehož jméno jste si zřejmě nemohl vzpomenout a proto jste ho popsal jako "spícího knížete"), tedy že pan Schwarzenberg by nebyl schopen splatit hypotéku bez poslaneckého, resp. ministerského platu? Opravdu o něm víte tak málo.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

8. 8. 2011 9:45
Zadlužení poslanců dává jistotu, že Sněmovna v tomto složení

ještě ty tři roky vydrží. Byla by těžká chyba jakkoliv vládu sesazovat, dokud sama nedokončí dílo zkázy. Představme si situaci, že už není na důchody, ani na platy učitelů a silových složek a rozzuření postižení by nějakými boji v ulici vládu svrhli. V jaké situaci by byla vláda nová, něco stavět na takových troskách. Hloupí voliči by vřeštěli, jak jsou zklamáni. Novou vládu čeká napřed revoluce a přesunout ukradený majetek do státních rukou, nejlépe dekrety, v Benešově stylu. Okamžitě nařídit občanům odevzdat úspory nad 4 miliony a velmi tvrdé sankce.

1 0
možnosti
VH

Stará kára

8. 8. 2011 11:37
Re: Zadlužení poslanců dává jistotu, že Sněmovna v tomto složení

Perfektn jste popsal stav, do kterého se dostaneme, pokud budeme věřit že "Zdroje jsou", "Jsme stále málo zadluženi" a "Stát dluhy neplatí".

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik