Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ormir

1. 12. 2011 10:33
Je to ze strany vlády zrůdnost

Jasně si musí uvědomovat, že platba za tokovou dlouhodobou léčbu musí některé sociálně slabší a osamělé důchodce finančně zlikvidovat a přesto nijak nezasáhne. Jsou to asociální lotři a Heger a Drábek by měli být veřejně zbičováni. ;-O

3 0
možnosti
JC

Jarcho

1. 12. 2011 12:45
Vůbec nemusí jít o důchodce.

Představte si dvou- či třídětnou rodinu, v níž oba manželé pracují, aby potřeby dospívajících dětí utáhli. Pak jeden z nich onemocní a z dejme tomu tříměsíční doby pracovní neschopnosti ztráví jeden měsíc v nemocnici (třeba po vážnějším úraze).

Ta rodina je v maléru už proto, že jim vypadl jeden příjem (almužna jménem nemocenské s úděsnou redukční hranicí pro rodinu skutečně nestačí), a teď ještě ke všem zvýšeným nákladům, které nemoc jednoho člena způsobí, bude muset přihodit značnou sumu za jeho hospitalizaci.

Je to děs!

3 0
možnosti
PK

bakules2

1. 12. 2011 9:21
já se Vám divím autore

kolik utratíte denně za jídlo ubytovaní topení vodu atd?Argumentace pojištěním je pochybná protože prostě lidé spotřebují více než odvádí.Jste populista.

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

1. 12. 2011 9:25
Re: já se Vám divím autore

Byl jsem v nemocnici dvakrat za zivot....a to vzdycky 2 dny...ze pry se uz muzu dolezet doma.

Platim skoro 4tisice zdravotni...k doktorovy chodim tak jednou za 2 roky, zubarku si platim hotove.

Takze myslim si,ze mam tu nemocnici zaplacenou xkrat...;-D;-D

Ale berte to ted trochu jako recesi...chapu kam mirite ;-)

2 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

1. 12. 2011 9:10
Tohle všechno chápu.

Klidně by se mohlo platit i 200 Kč. Jen bych chtěl vidět úsporné chování u našich politiků, pokud jde o jejich platy, prebendy, jak se perou s dodavateli o snížení cen státních zakázek atd. Pak bych to bral. Zatím to je jen zvětšování proudu vody do shnilého sudu, jehož díry se zvětšují úměrně přitékajícímu proudu.

0 0
možnosti
LH

bluem

1. 12. 2011 9:10
Proč platit

Klidně budu platit v nemocnici i u lékaře, a rád si budu sám platit zdravotní pojištění u nějaké pojišťovny se kterou bude mít smlouvu můj lékař, ale v tom to případě nechci cpát do chřtánu státu svoje peníze které nikdy pravděpodobně neuvidím. Nechci krmit náš nenažraný státní aparát. Poslanecká a ministerská mzda max. průměrný výdělek v ČR toho bych se chtěl dožít a to je mi 26 a nemyslím si že se to stane.

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

1. 12. 2011 9:17
Re: Proč platit

Komercni pojisteni tady jeste nejakou chvili nebude....to bych byl osobne taky rad....

Vite ja uz to delam u zubarky....Dam ji vzdycky na drevo 3tisice a ona to z toho ztrhava....protoze stejne amalgan vetsinou nechci, radsi si dam bilou...a ta se musi platit... :)

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

1. 12. 2011 9:07
Mame nejlevnejsi zdravotnictvi v Evrope.

Nevim co si stezujete....V anglii clovek plati za zdravotni taky peknou sumu a reknu vam ze 70% normalnich zakroku si jeste doplacite. Kdyz jsem tam makal, jezdil jsem treba zkrz zubare radsi do Cech, bez pojisteni me tady zubar stal mene, nez v Anglii s pojistenim.

Navic kvalilta je taky nekde uplne jinde. Nedoporucuju vam se dostat v Anglii do vseobecne nemocnice...Budete jeste nase doktory libat na rukach....

Ano najdou se taci, kteri by nemeli tuhle praci delat, ale takove najdete vsude. Je smutne, ze prave takovi zustavaji v profesi, ktera castokrat manipuluje s lidskym zivotem...ale o lidsky zivot nejde jen v medicine, ale i klidne u montazni linky nejakeho spotrebice...

0 0
možnosti
JM

jmitas

1. 12. 2011 9:50
Re: Mame nejlevnejsi zdravotnictvi v Evrope.

Naprostý souhlas.R^Mám sestru v Německu a vím, jak drahé ošetření je tam. Já v mých článcích nedám na naše lékaře dopustit. A vůbec se nerouhám, když napíši, že máme nejlepšího ministra zdravotnictví od r.89. bloger mitacekV

0 0
možnosti
J

jahr

1. 12. 2011 8:58
kdo z Vás dokáže žít ze 3000,- měsíčně?

0 0
možnosti

Danny boy

1. 12. 2011 9:03
Re: kdo z Vás dokáže žít ze 3000,- měsíčně?

Kdo z vás dokáže žít z důchodu 7500,- měsíčně, když odnemocníte, jste měsíc v nemocnici a musíte zaplatit nájem a veškeré zálohy. A to nemluvím o nezaměstnaných, kteří jsou odkázáni na dávky a mají děti. Tam je situace ještě horší.

2 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik