Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

kelner

8. 4. 2012 10:18
Nesouhlasím

ODS předčasné volby nyní rozhodně nechce. Za hlavní úkol považuje církevní restituce což je snad poslední obrovský tunel. Spoléhá na to, že veverky jsou tak hladné po křeslech, že sklapnou a budou poslouchat.

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 4. 2012 11:33
Re: Nesouhlasím

Taky se bojím...jenže, proč do toho tak namočit čumák? Doteď byly pro srandu králíkům VV že slibují že budou předčasné volby a pak ustoupí. Ale teď už na tom budou stejně i ODS a TOP09...

0 0
možnosti
JB

baranka

8. 4. 2012 10:10
Volby v červnu jsou výhodné pro budoucí vládu

Ať je jakákoliv. Může pracovat podle svého rozpočtu a né podle rozpočtu vlády minulé a vymlouvat se na ní.

0 0
možnosti
V

vmt

8. 4. 2012 12:03
Re: Volby v červnu jsou výhodné pro budoucí vládu

Právě proto mi připadá divné, že se do toho socani tak hrnou. Bohušovi se až potí rovnátka, jak moc si přeje aby se mu říkalo: "Jistě, pane premiére." Anebo oni fakt věří těm svým ekonomickým "expertům", že mají na všechno lék a prachy zaplatí bohatí?

2 0
možnosti
V

vencadoa

8. 4. 2012 10:01
Vláda arogance a korupce

Vy si snad myslíte,že se tady něco změní po nástupu jiné vlády?Váš optimizmus bych chtěl zdílet.Pokud neponesou všichni politici TRESTNÍ odpovědnost,tak se nezmění vůbec nic!

4 0
možnosti
JK

korado

8. 4. 2012 11:53
Re: Vláda arogance a korupce

Za co mají nést trestní odpovědnost ?

0 0
možnosti
KB

Karel2002

8. 4. 2012 9:59
Vláda nemůže skončit

má přece pohodlnou většinu 118 (115..) mandátů. Pravice musí využít hlouposti těch bývalých voličů ČSSD, kteří se v roce 2010 se nechali oblbnout líbivými hesly ve skutečnosti pravicových VV (11 procent hlasů) či šloufovskou SPO. Takovou hloupost předtím levicoví voliči neudělali, v minulosti svou tupost projevovali pouze nechozením k volbám do senátu (a pak koukali překvapeně koho mají na Hradě či v Ústavním soudu).

I kdyby se ve VV či v ODS třeba vraždilo, kradlo 2x tak více, nic a nikdo nemůže pravicovou vládu přinutit předčasně skončit. Má posvátný mandát z voleb a blbost voličů není v demokracii argumentem proti výsledkům voleb.

Proč si myslíte, že má ČSSD nějakou šanci v řádných volbách 2014 (nebo i v hypotetických předčasných)? Volební výsledek je výsledkem míry vložených peněz do volební kampaně, kolik peněz se nastrká různým celebritám, které však u nás i úplně zadarmo opěvují ODS a TOP a pomlouvají ČSSD. Tzn. že ČSSD nemá v příštích 50 letech žádnou naději.

0 0
možnosti
RK

Fajny

8. 4. 2012 9:56
Nemáte pocit, že .................

..........................tato vláda je první, která alespoň podhlalila a já tvrdím, že odkryla, korupci v ČR ? Nevím jak Vy, ale akce Setuza, Telecom a mnoho dalších, hlavně z řad ČSSD se ani nešetřila. Teď se alespoň něco děje  - mluví se o tom, soudí a zveřejňuje a hloupý český člověk to vyhodonotil jako korupci nebývalých rozměrů. Vážený pane - korupci si děláme a vytváříme hlavně my dole - jen se porozhlédněte kolik Janoušků, Grossů a jiných šibalů je mezi námi. Tam to začíná - Lékaři, servisy, stavební či jiné úřady,STK, resp.  podívejte se, kolik hajzlů se snaží na těchto místech mít známé a pak se za jakákoliv styk berou naprosto zbytečné úplatky. A je to jen pro to, že pitomý, malý a hloupý čech má pocit, že by to bez toho nešlo................

4 0
možnosti

milan166478

8. 4. 2012 13:14
Re: Nemáte pocit, že .................

A vy jste ten hloupý a malý nebo velký a chytrý čech?:-)[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik