Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč neuvádite konkrétní příklady? Kdo, kdy, koho, kde jmenovitě? Jaký svazek, jaká signatura.

0 0
možnosti
Foto

Co StB spadlo levně do klína, byly zabavené věci. Těch zas ale tolik nebylo. Jinak pochybuji, že kradli. Jednak byli v podstatě stále ve službě a jednak drtivé většině z nich stačilo jejich výsadní postavení, kterým jim umožňovalo dostat se k nedostatkovému zboží bezproblémově.

0 0
možnosti
Foto

Vymyslet si agenta a vést fiktivní spis nejspíše dalo mnohem méně námahy, než shánět účtenky z restaurací :)

0 0
možnosti
RK

Pane Šesták, a smál by jste se, kdyby Vám někdo řekl, že komunisti postavili falešnou státní hranici a obsadili by jí falešnými američany ?

0 0
možnosti

Tak padesátá léta zase nepamatuju, jen jak se kmocháček vracel z Jáchymova a přespal u nás v Brně, a dal mi ráno ušetřenou desetikorunu - až mnohem později mi pak došlo, že to byla nejvzácnější desetikoruna v mým životě:-)

0 0
možnosti
Foto

Vy pane autore, zde rikate veci, ktere muze vedet jen byvaly StBak. Mate podezrele dobre znalosti jak to chodilo. Az moc podezrele.

1 0
možnosti

To jste mě ale rozesmál pane diskutére;-D Poté, co jsem se seznámil se svým svazkem prověřované osoby /SPO/ a mnoha dalšími, tak jsem se hodně poučil. To jste mohl ale Vy taky aspoň trochu, viz příloha v článku, nebo odkaz v závěru, tak klidně na to ještě mrknněte. Anebo že jste to Vy, tady to máte rovnou na podnosu:-)

http://sestak.blog.idnes.cz/c/366222/Babis-je-za-praskace-a-skutecni-estebaci-se-jen-smeji.html

0 0
možnosti

"V objektu pracoval prověřený personál nebo samotní agenti." - To si fakt myslíte, že třeba byla jedna špeluňka složení ze samých agentů?;-D

2 0
možnosti
RK

Pane Šesták, tak tomu se může smát buď mladý člověk a nebo komunista.....Zřejmě jste neznal jejich metody a možnosti Rv

1 1
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik