Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám, že Šlachta v pondělí nabídku do Celní správy přijme a bude neustále ve hře a na dohled od Chovance a Sobotky. Něco podobného jako je v podstatě privatizace policie jednou politickou stranou jsem od časů Langera nezažil. A doufám, že jim to neprojde!!!!!

0 0
možnosti

teď už víme, že výbor to vyřešil snadno. Pánové se vůbec nedostali do programu jednání. To asi také něco naznačuje.

0 0
možnosti

Šlachta se svým ÚOOZ nevyřešil vůbec nic. Jediné, co zařídil, byly odposlechy příslušníků protikorupčního útvaru, kteří vyšetřovali kauzu Čapí hnízdo, a jejich "včasné" odstavení, když pravděpodobně zjistili něco, co se nemělo vědět.

Teď bude údajně mluvit o propojení politiků a podsvětí.

A já se ptám: Proč už v tom dávno něco nekonal? Vźdyť byl šéfem Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu!!!!! Ať zítra řekne cokoliv, bude to jen důkaz o jeho mimořádné neschopnosti a správnosti toho, že je konečně od válu.

3 4
možnosti

Jak - nekonal? Konal. A koná. A o spoustě konání nikdo nevíme, protože se o sledování nemluví. Kde jste prosil získal informace, kdo odposlouchával příslušníky protikorupčního útvaru a který soud k tomu dal souhlas? (Nezákonné odposlechy by byly k ničemu.)

Ano - pro Vás ať řekne cokoliv, bude to proti němu. Ještě jednou: ať řekne jakákoliv fakta, Vy už předem víte, že budou svědčit proti němu. Toto vyjádření o Vaší schopnosti analyzovat říká vše.

PS: Tato poznámka není aní tak o mém postoji k panu Šlechtovi, jako o Vás.

2 0
možnosti
Foto

Do "Skandálního divadla MVČR" je vstup povolen pouze vyvoleným a vstupenky pro veřejnost se do tohoto kulturního stánku, stejně jako v minulosti, prodávat nebudou.

3 0
možnosti

Tohle je docela obyčejná šaškárna pro lidi. Jde o zákon pro státní zastupitelství, nad kterým nemá být žádná kontrola. Toho se zalekla, jak vláda, tak poslanci. to už tady bylo, ovšem pod dohledem komoušů. V současnosti si dohled doplňte sami.

1 2
možnosti
Foto

Není možné, aby bylo vše kladné pouze na jedné straně. Navíc Šlachta přece dostal nabídku jak zůstat na místě, tak i stát se ředitelem Národního úřadu pro organizovaný zločin, tedy nikdo ho ze hry vyšachovat nechtěl. Teď se ale chová jako partyzán.

0 0
možnosti

Jak jste vyhodnotil skutečnost, že před panem Šlachtou byla příprava reorganizace utajována, zatímco náčelník paralelního útvaru potvrdil, že o něm věděl již několik týdnů?

Jak jste vyhodnotil fakt, že při reorganizaci útvaru nikdo s dosavadním vedením nekomunikuje - už proto, aby zpracovatel reorganizace nepominul žádné vnitřní ani vnější vazby. Já bych takového zpracovatele vyhodil (spíše vykopal).

Vy považujete výše uvedená fakta za přípravu vrcholných pozic pro pana Šlachtu? Fakt???

2 0
možnosti

:-)......Napsal jste to perfektně s velmi detailním popisem ! Samozřejmě, všechno si pamatuji, je to dílo ! Vzpomenu ještě také pražskou opencard, miliarda a čtvrt nákladů, výsledek O, Bém vysmátý, majitel několika nejdražších hodinek a vynesen Šerpy na Mont Everest, Praha olympijská, 80 mega, 3 km cyklistické stezky několik milionů. A stíhají následovníky Béma, ne původce.

A žádný se tomu nediví. Velmi vypovídající je, že v současné situaci hned vyskočil, jak čertík z krabičky Kalousek, že v případě odstoupení ANO, podpoří menšinovou vládu ! A Sobotka....nemusí to řešit, odjede důležitě do Číny, a další akci, ke které ho vyzve Šlachta a která je i podle dalších politiků neodkladná, odloží o měsíc. Myslí si, že to za tu dobu vyšumí ! R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Vy se domníváte, že Šlachta jde po krku i Andreji Babišovi?8-o

1 2
možnosti
Foto

Úspěšnost policejních akcí stoupá ;-D;-D Máte na myslí akci Vojenské spravodajství a Nagyová ? Nebo obvinění obvinění generálmajora Milana Kovandu, bývalý velitele speciálních sil v afghánské misi, obviněného z údajného zneužití pravomoci veřejného činitele? Případně obvinění auditora NATO Jana Vylitu u kterého se zjistilo, že byl stíhán omylem, ale jeho kariéra byla zničen. Pokud se týká hejtmana Jiřího Rozbořila, tak zde o jasnýou snahu zakrýt vynášení informaci z UOOZ. Hejtman zatím nebyl z ničeho obviněn. Jeden z mála úspěchů je akce proti vyšetřovatelům Čapího hnízda z pražské hospodářské kriminálky, kterou odposlouchával. Otázka zní ? Komu předával odposlechnuté informace ? Kdo má nejlepší zprávy z UOOZ ? Nejsou to náhodou Babišovy noviny ?RvRvRv

8 3
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik