Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Co k článku? Snad jen charakteristiku autora: "Autor petice "Chceme Jaromíra Jágra na MS v hokeji 2015".  Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ, zakladatel akce "Setkání Králíků v Králíkách", ..."

2 1
možnosti
LN

..jedním slovem..nesmysl...jen se pokoušíte přiživit se na proruské a protiukrajinské kampani která se v česku vede....

2 2
možnosti
ZH

Na každé uplatněné dítě dostanou 13 000 ? Čím Vás krmí Králíku?;-D

3 1
možnosti
Foto

sociální vymoženosti, na které se nevytvoří finanční prostředky, jsou břemenem, které stáhne tuhle civilizace do bezedných hlubin, ze kterých se už nevynoří.

3 0
možnosti
ZH

Do skály vytesat a Sobotkovi na hlavu hodit, snad by si to přečetl.:-)

0 0
možnosti
PK

Jestliže česká žena rodí 1,2-1,3 dítěte (včetně i tzv. nepřizpůsobivých) a řada profesí - stejně jako echt Němcům či jiným západním - našincům nevoní, zpočátku změny režimu je zpravidla časově omezená konjunktura - tak se prostor zaplní cizinci. Legálně i méně legálně. Mně se také leccos nelíbí, ale ...

2 0
možnosti
Foto

Lidé plodí děti podle situace. Mít mnoho dětí se v tomto období nenosí. To ale neznamená, že přijde doba, kdy se to změní. Každopádně je nesmysl plození dětí stimulovat.

2 0
možnosti
Foto

Nu, pane autore, snad abyste raději mlčel. Jágr na Hrad? Ramlice do Králík? Vždyť se zesměšňujete sám. Hloupý a prvoplánový článek.

4 1
možnosti
VS

Pokud ti Ukrajinci mají platné smlouvy, pracovní povolení, odvádí daně o čem je řeč? Pokud jsou tu načerno,. prosím, represe by bal naprosto v pořádku.

A těch zbávajících pár OSVČ vytuneluje rozpočet , No jako vtip by to možná nebylo špatné, ale seriozní debta an pdobně hloupé téma není možná.

To jsou výkřiky beze smyslu - dejte práci našim občanům.

5 1
možnosti
Foto

Obávám se, že u nás žije mnohem více lidí, co společnosti nepřinášejí nic (přinejlepším), a kteří na ostatních parazitují, než zmíněných Ukrajinců. I když třeba tu a tam neplatí nějaké daně, rozhodně se neflákají. Nikdo z našich by nedělal tak, jako jsem u nich viděl - tudíž za nimi zůstává nějaká vytvořená hodnota.

Rozhodně toho nenatunelovali tolik, jako třeba někteří kamarádi jistého VK. O všelijakých stavebních firmách (viz dálnice) nemluvě.

Kdopak Vám tohle nakukal - a za kolik?

6 0
možnosti
IN

Pan prezident Zeman, jako bývalý prognostik má jistě předpoklad, kolik budou členské státy doplácet na krizi Ukrajiny, pokud dojde k jejímu vstupu do EU. Už nyní půlroční nepokoje způsobily mnoho materiálních škod, nehledě na lidské ztráty, evakuace lidí z ohrožených lokalit, zničené domy - celkově nefunkční stát v občanské válce.

1 0
možnosti
PK

Zeman ne ale Paroubek to tady spočítal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik