Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A jen chci říci, že v mém okolí znám spoustu šikovných zámečníků atd... Protože jsou šikovní, nejsou v zaměstnaneckém poměru, ale pracují jako OSVČ. Jednoduše zjistili, že za ně mluví práce a ta je nejlepší reklamou. Proto odešli makat na "sebe" a nebudou asi zahrnuti ve statistice.

Nicméně mi to připomíná jeden rozhovor s panem zedníkem, se kterým spolupracujeme dlouhodobě. Lamentoval nad tím, jak si k sobě vzal tři mladé učně po vyučení. Sice ve škole měli praxi, ale na zaučeného zedníka to nemělo, neměli moc naučený ani to, že se do práce musí vstávat... Nabídl jim jako nástupák 12.000 čistého. Za dva dny mu nepřišli do práce, protože nebudou tahat za takový peníze! Mojí mamince je 56 let, 15 let pracuje v lázeňství, mluví Rusky a částečně Německy. Její čistá mzda je 11500 a do práce dojíždí. Myslíte si, že si stěžuje? Ne, ona prostě ví, že je to víc než podpora... Takže maká.

1 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik