Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

6. 4. 2014 11:50

Priatelia,

aby sme si naliali čistého vína.

Vojnu nevymyslelo Slovensko, či Liptovský Mikuláš.

To, že boľševici otvorene kolaborovali s Hitlerom, hospodársky a politicky ho podporovali, s vidinou spoločného si delenia Európy, je historický fakt. Toto partnerstvo s Hitlerom sa boľševikom nevydarilo, vymklo sa im z rúk a stálo milióny životov. Ich podiel viny a zodpovednosť je neodškriepiteľná.

Takže ich spanilú jazdu naprieč Európou s dobyvačným úmyslom, nazvať cynicky oslobodením, môžu len ruskí boľševici.

Chápem, že komunistická PR pokračuje, ale je tak ťažké si zalistovať dejinami na stránkach vyhľadávača? Fakty proste nepustia. Apropos: Pietny akt s kladením vencov, by nemal byť politicky sfarbený. Mal by byť v duchu úcty k „hrobu neznámeho vojaka“, ako symbol úcty všetkým vojakom, ktorí  položili životy vo vojne.

2 1
možnosti
MT

A prečo sa takto zaujímate o niekoho z cudziny a nie radšej o niekoho doma? :-/ Je predsa len lepšie hľadať chyby na niekom v cudzine a radšej nevidieť dianie doma, že?

0 0
možnosti
FV

Ono se říká že nejlépe se vychovávají cizí děti.

0 0
možnosti
PV

Co dodat? Je to velmi bolševické, házet teď na Rusy špínu, ale dnes se to nosí. Zajímalo by mě, co na to řeknou občané, když pan hlupák hrubým způsobem překrucuje dějiny. Tihle chlapci mladí padlí si zaslouží naší úctu, vždyť nás zbavili fašounů. Ale povídejte to truhlíkům, co se nevyznají ani v naší nedávné historii.

1 1
možnosti
IH

Další, co nechápe smysl události. Nešlo přece o památku mrtvých, ale proč by pan starosta zval aktuální okupanty k uctění padlých, kteří nás zbavilii okupantů za války?

4 2
možnosti
Foto

Pan starosta Mikuláše se prostě domnívá, že mu ten Mikuláš patří. Ti, kteří kdysi bojovali a padli za to, aby vůbec mohl kandidovat na starostu, jej vůbec nezajímají. Minulost je nezajímá - zajímá jej budoucnost - privatizace, dividenty, výběrová řízení a tak Rv

3 3
možnosti
JN

nelzi, rusaci bojovali za nastoleni komunismu, ne za svobodne volby.

2 3
možnosti
IH

Hlupák jste jedině Vy.

Přece šlo o uctění památky padlých, kteří nás zbavili okupantů.

A zvát k tryzně novodobé okupanty?

4 1
možnosti
JN

a proc by mel zvat rusy, kteri tuto zemi neosvobodili, pouze zamenili nacismus za jeste odpornejsi komunismus k nejake jejich oslave. rusove at zustanou doma a naveky vypadnou z ceska, slovenska i cele evropy, rusove nikdy nic dobreho nikomu neprinesli a - viz jejich dnesni kolonialni agrese proti ukrajine - ani neprinesou.

3 4
možnosti
Foto

Nepozval zástupce Ruska, ke kladení věnců na hroby (mnoha) ruských vojáků... Nebo východní Slovensko taky osvobodila US Army?

3 2
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik