Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Pane Macháčku, také jsem chvíli poslouchal uvedený rozhovor a mám jisté pochybnosti o celé koncepci panaT.O.je poněkud naivně milá, až zřejmě neuskutečnitelná.Skutečně chybí propracovaný způsob , jak odstranit dnešní zcela nepokrytý neřádný ,přímo snad až protilidový režima jeho nositele,Jenže jak? To je otázka, na kterou neznám odpověď .I když vystoupení pana T.O. bylo místy zajímavé,sám nemá zajisté podporu zejména v té hnusné stranické atmosféře a aroganci jejich nositelů v senátu, která tam beze sporu je.Nikdo z těch zvolených tam nešel, aby řešil problémy společnosti, ale proto , aby konečně definitivně vyřešil vlastní problémy a to na dlouhou dobu.Neměl bych sílu odpovídat té drzé a přímo hloupé redaktorce, která podobně jako Moravec , nebo Drtinová nenechají dokončit jedinou větu, aniž by stokrát nepřerušili pozvaného. Já bych asi to řekl nahlas a odešel uprostřed pořadu.Nevím, proč platíme tyto prý pro veřejnost pracující lidi?

0 0
možnosti
Foto

Já redaktory v těchto situacích docela chápu, protože T.O. včera "jel" jako kafemlejnek Sobotka a jinak něž vstupem do řeči by se redaktorka ke slovu nedostala a navíc T.O. neodpovídal na otázku, ale jen opakoval své proklamace.

Změna cestou, kterou T.O. byť nekvalifiko aně propaguje, je určitě jedna ze správných. ale určitě jí nezajistí nedůvěryhodný T.O. se svým zatím nečitelným hnutím.

0 0
možnosti
ZB

Karma. Jsou snad přímo zvolení senátoři nebo prezident jaksi " lepší" než nepřímo zvolení poslanci? Skoro bych řekl, že je to přesně naopak, přítomnost T.O v Senátu to jen potvrzuje...

0 0
možnosti
Foto

Jen nerad musím konstatovat, že T. O. jako senátor nijak významněji nezasáhl do legislativy. Dosti mě zklamal. Usvědčil se pouze jako proklamátor nějakých ideí, k jejichž realizaci nijak nepřispěl. Tedy: až uvidím T. O. v televisi, jak obhajuje a vysvětluje svou ideu, nechám si projít hlavou to, o čem hovoří, a následně se nějak zachovám.

Neměl jsem jej původně za populistu, ale dnes je jasné, že se do Senátu dostal jen líbivými slovy, ale v praxi nechce a nebo neumí své vize realizovat. Anebo to systém neumožňuje?

Ano, je lepší, když si lidé mohou volit své zástupce přímo a mohou obejít vliv politických stran. Ovšem chybí jakýkoliv mechanismu vyjádření nevůle a neshody s proklamacemi dotčeného politického jedince.

Kdyby platil ten mechanismus, který T. O. proklamoval, z místa senátora bych jej ihned odvolal.

0 0
možnosti
Foto

V tom podivném vystoupení T.O. dost blábolil. Chvíli jsem to (se sebezapřením) vydržel sledovat a poslouchat, ale zodpovědně prohlašuji, že to byly "kydy" nejhrubšího zrna z jeho strany. Zcela evidentně nemá problematiku domyšlenou a naprosto POPULISTICKY (ačkoliv to legračně vyvracel) hraje kartu přímé volby.

Tak, jak on přímou volbu podává, by to bylo ještě horší. Jen příkladmo: srovnávat ČR v situaci neuchopitelného socialistického kapitalismu se zavedenou demokracií ve Švýcarsku a odvozovat z toho možnost aplikace takových systémových změn je naprosto naivní, ubohé a diletantské - stejně jako většina T.O. názorů a propagand dosud.

1 1
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik