Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

Fanýs

15. 10. 2011 12:01
Brambory

kupuji především podle kvality a chuti.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

15. 10. 2011 9:47
Letos byla v ČR nadúroda

Někde jsem četl, že letos se prodávají v ČR jen české brambory. Celkem tomu i věřím. Nicméně, když jsem nabízel brambory do velkoobchodu, tak zatím nemá zájem. Z toho, že jeden supermarket nabízí kg českých brambor za 2,40 Kč usuzuji, že výkupní cena je otřesná. Kdyby o ty brambory měli alespoň zájem vepříny (výkupní cena obilí byla něco kolem 4 Kč/kg) nebo lihovary. Nemají, jsou zvyklé na jinou technologii a brambory nedokážou většinou zpracovat.

0 0
možnosti
R

raks

15. 10. 2011 11:19
Re: Letos byla v ČR nadúroda

který supermarket nabízí brambory za 2,40 Kč ? Já vidím, že brambory stojí při koupi jednoho kg až dvacet korun, a ne nadarmo tu někdo na blogu zmiňoval, že tato cena je vyšší než cena banánů. Tak to asi píšete z Brazílile, nebo se pletu ?:-P

0 0
možnosti

jarinka

15. 10. 2011 9:39
Zatím papkám brambory

vyrostlé na půdě nejen české, ale dokonce na půdě mojí zahrady. Jenže do vánoc dojdou a pak budu muset kupovat a počítat se vším tím, co napsal diskutér přede mnou. Má pravdu, ale s těmi varnými typy to zase tak slavné není. Kolikrát brambory označené A se rozvaří spíše, než brambory označené B.

0 0
možnosti
ZK

SID09

15. 10. 2011 9:24
Kupoval jste někdy vůbec brambory ?

Nejedná se o sadbu, ale o brambory určené ke konzumaci podle varného typu.

Víte vůbec jakým způsobem se tato surovina prodává ? Vy myslíte, že spotřebitel - kupující, či vývařovna...... ví jaký je původ brambor ? Velkoobchod nakoupí co nejlevnější brambory. Maloobchodu už je prodá prakticky s jakýmikoliv papíry o původu - pokud jej budete požadovat. Nicméně charakter varného typu se snaží velkoobchod dodržovat. Na přání vám klidně dodají i dražší odrůdové brambory s jasným místem původu, ale v 99 %  případů rozhoduje cena.;-)!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik