Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Soudružka Kočí má strach odpovědět, když chybí důkazy...;-D

0 0
možnosti
ZK

Z12d70e48n40a 10K61o29č14í

24. 7. 2014 13:49

Soudruhu Petře, na rozdíl od Vás, já jsem nikdy v KSČ nebyla. Nevím ani na co vám mám odpovídat, protože jediný, kdo tady dluží víc než půl roku odpověď jste jen a pouze vy sám. 

Tak už jste někde našel ty výše dotací na řepku za letošní, nebo alespoň za loňský rok ;-D?;-D

0 1
možnosti
MP

V historii miliardářů neexistuje jediný, který by byl skutečně charitativní, i když pod pláštíkem charity všichni vystupovali. Vždy však šlo o něco jiného, než o charitu. Stačí životopisy všech Rotchildů, Redfordů, a dalších...Vyjímku může tvořit maximálně ojedinělý malý milionář. V žádném případě nikdy nešlo miliardářům o problémy běžných lidí.!!

0 0
možnosti
JL

Redford je herec, ne miliardar. Asi jste si to spletl s Morganem nebo Rockefelerem. To aby bylo jasno.

0 0
možnosti
MP

Babiš sliboval boj proti solárkám. Tam by ušetřil stamiliardy ročně, na rozdíl od nějakého milionu na ušetřeném papíře. Dále by ušetřil na zrušení mnohých neziskovek, a těchto úřadů. Mezinárodní velrybářská komise, Mezinárodní ústav pro mořské dno, Unie pro kakao, Světová organizace pro orbu, Mezinárodní unie pro vztahy Slunce- Země, a stovky dalších organizací. Proč nehledá tady, kde jsou skutečně stamiliardy? Důchody a platy učitelů a dalších by se mohly zvýšit až o 30%!

3 1
možnosti
ZK

Z74d54e52n63a 89K68o25č15í

24. 7. 2014 8:53

Pane Petře, svoji komunistickou minulost nezapřete.!!

Neuvědomujete si, že bojovat se dá pouze v mezích zákona a existující smlouvy jsou právními kancelářemi ošetřeny tak, že kdyby stát chtěl platit za solární energii míň, tak bude žalován a zaplatí solárníkům ušlé zisky.....

Na ten zbytek co jste napsal, nemá smysl ani reagovat, protože je vidět, že jste naprosto mimo. Asi si dáváte po ránu nějaký dobrý materiál, co  ?;-D

0 2
možnosti
JL

Kdyz vy sam rikate, ze 14 miliard nam rozpocet nesnizi a ptate se na dukazy ze ano, musite nam ukazat, jako "dobry ekonom" ze mate pravdu. Ze nam ten rozpocet doopravdy nesnizi. Jinak vas clanek je velky nesmysl.

1 1
možnosti
ZS

Nejkomičtější na tom je, že v následném hlasování č. 66 (http://www.psp.cz/eknih/2013ps/stenprot/012schuz/s012157.htm#h66)

se pro daný pozměňovací návrh vyslovil i Nebureš s celou svojí partou. Vratka pár milionů pro jeho Agrofert za zelenou naftu u něj převážila nad údajnou ztrátou 14 mld. ze státního.

Jinak správné by bylo snížit spotřební daň, ale zároveň nevytvářet žádnou privilegovanou skupinu, které se sníží ještě víc.

4 0
možnosti
JV

Když pan Urban vysvětloval v televizi svůj návrh zákona, vypadal, že si dělá srandu. Takový podraz na vlastní stranu se zatím žádnému socanovi nepodařil.:-/

1 2
možnosti
MP

I když ČSSD je plná neschopných politiků, Urban kupodivu patří mezi pravý opak. Kéž by tam bylo takových Urbanů víc!

2 1
možnosti
MP

Babiš je katastrofálně neschopný ekonom, a dokonce i manažer. Jak může vést firmy, když nezná nejzákladnější základ ekonomie. Čím nižší daně, tím vyšší výběr. Tím dokázal, že mu nejde o lidi, ale chce vybrat co nejvíc, ale vůbec neví, jak se to dělá! Krásně dokázal, že nikdy žádnou firmu neřídil, všechny by rychle zkrachovaly. Firmy jen KOUPIL, a VLASTNÍ je. Je pouhým majitelem, nikoli podnikatelem. Jak může tak průhledně lhát, že radikálně zlevněný benzin lidem nic nepřinese? Krásně dokázal, / už pokolikáté???/, jaký je to lhář. Tím, že lhal, že zlevnění lidem nic nepřinese dokázal, že vstoupil do politiky ne vůli lidem, ale kvůli sobě. To ale jeho zbožnovatelé nikdy nepřiznají. Měli by si odpovědět aspoň na jedinou otázku. Proč kdysi, na poslední chvíli, proloboval dotace na řepku??? Sám se tím chlubil!

2 0
možnosti
JV

No, je vidět, že Babiše opravdu nemáte rád. Ale já mu věřím v tom, že snížení spotřební daně na pohonné hmoty nebude následovat jejich zlevnění pro spotřebitele.

1 2
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik