Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jarno3

15. 12. 2011 14:47
Dovolím si oponovat.

Kubice sice dostal od ODS trafiku za prokázané služby, ale ta opatření navrhl policejní prezident Lessy. Po zprávě, kterou dostal už i Kubice pochopil, že policajtům dole není co brát, takže se musí sáhnout  do vyšších pater. No, a kapři si sami rybník nevypustí. Ani na policejním prezidiu. Zkušebním balónkem se stal náměstek Osvald. Tentýž Osvald, který byl členem výběrové komise, co Lessyho dohodila do židle. Když Lessy u Kubiceho neprorazil, potřeboval pár dní, aby panu náměstkovi vyreorganizoval teplé místo.Samozřejmě s příslušným finančním ohodnocením. Pak vše utichlo a nikde ani vánek o tom, že by desítky plukovnických analytiků, tiskových mluvčích a jiných funkcí pro věci zbytečné odkráčelo do ulic bojovat se zločinem. Proto zkouší pro své kamarádíčky Lessy získat finance od veřejnosti a doufá, že mu to projde.Rv

0 0
možnosti
KJ

Karel Jiráček

13. 12. 2011 12:16
To jsou zase plky...

Kdo chce psa (konkrétní osobu) bit, hůl (falešný argument) si najde. Pokud umíte číst a rozumíte psanému textu, potom laskavě vezmete v potaz že A) bylo řečeno "do budoucna bych si uměl předtavit" - což je pouze jakási nejasná vize. B) zpoplatnění třeba doprovodu rozměrných nákladů - což tedy rozhodně není volání na tísňovou linku.

0 0
možnosti
GS

jam123

21. 12. 2011 14:08
Re: To jsou zase plky...

pardon, ale stat ma predevsim zajistit vnejsi a vnitrni bezpecnost, za to dostava protiplneni v podobe dani, ty dane jsou sakra velke na to aby alespon toto dokazal stat zajistit. nema ani v nejmensi pravo jen pomyslet, nebo si predstavovat ze by tuto svou povinnost nechaval zpoplatnit dvakrat. to stejne plati pro kuprikladu dalnicni znamky / mytne. a za B, nenechte se zmast, " zpoplatnění třeba doprovodu rozměrných nákladů " opet zaplatite i Vy, v podobe zvysenych nakladu na sluzbu kterou bude onen rozmerny naklad (prevazne soucasti energetickych soustav a energie odebirame vsichni, min. vsichni co si v teple domova chatujeme na iDnes) poskytovat.

takze ta hul neni az tak falesna, pokud "zlodejsky" cez bude nucen zaplatit 10 000,- /km za prepravu kotle, tak je to stejny naklad jako kdyz bude volani na tisnovou linku zpoplatneno 5,-/min. jedina nespravedlnost bude v tom, ze pokud bude spoplatnen doprovot rozmernych nakladu, tak bude policii v konecnem dusledku platit kazdy spotrebitel.

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 12. 2011 12:12
je to sice pěkné

Ale kde je prosím ten standard jako ve zdravotnictví?

Takže kupříkladu-policie je povinna pachatele dopadnout a vrátit poškozenému ukradený majetek. Pokud tak neučiní, má právo poškozený požadovat přešetření případu a žádat  vyplacení vysokého odškodnění :-)

0 0
možnosti
JK

J.K.S

13. 12. 2011 11:58
Kopaná a podobné události

Souhlasím s tím, aby fotbalové kluby platili za policejní asistenci, protože tu pakáž, která si říká fandové, v jejich klubovém fanatismu podporují. Slušní diváci už se kvůli tomu stadionům a jejich okolí vyhýbají.

1 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik