Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

9. 3. 2011 2:46
Heuréka Mám řešení

Napadlo mě, jak tento problém spojit s důchodovou reformou. Prostě podaří li se vám dosáhnout důchodového věku, vemte zbraň a vydejte se na lov zlodějů. A máte zaručeno, že se o vás stát komfortně postará do konce života. Místa v pečovateláku se stejně špatně shánějí. Důchody budou po Kalouskově řádění almužna. A do vězeňského hotelu za vámi alespoň nemohou příbuzní, aby z vás i tu almužnu vytáhli. A misto podřadných důchodců se z vás rázem stanou celebrity těšící se úctě spoluvězňů i úřadů.

A nebojte se, že bez brýlí se netrefíte. Zlodějů je tu totiž tolik, že stačí střílet nazdařbůh a zaručeně to některý schytá. Nejvíc se jich slézá v parlamentu a na ministerstvech. Ale pokud to máte daleko, stačí i mistní radnice, i tam se najdou.;-D

0 0
možnosti
C

carolusI

9. 3. 2011 2:58
Re: Heuréka Mám řešení

Ale nečekejte příliš dlouho. Vzhledem k přibývání důchodců časem nebude na koho střílet.

0 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

8. 3. 2011 16:34
Chce to klid

Honzo, ne abys udělal nějakou hloupost. Zbraň nech hezky v zamčeném trezoru, náboje v zamčené ocelové skřini. Psa drž hezky v kotci, vem si uklidňijící prášky a hlavně nepiš a buď zticha, sic se dopustíš urážky (nebo konstatování pravdy) soudu. Pouze tu tchyni bych s klidem pustil, prototože rozdivočelé tchyně se občas bojej i někteří nepřizpůsobiví. Jinak nás EU zase bude kritizovat za porušování lidských práv.;-D

0 0
možnosti
E

eldaha

8. 3. 2011 14:51
Nevím, čím to je,

ale výklad práva je v našem státě mnohdy naprosto absurdní. Oběť, včetně násilných trestných činů,  jakoby neexistovala, o ni se už vůbec nejedná, soudy řeší pouze polehčující okolnosti pro pachatele.

0 0
možnosti
OS

OSLO

8. 3. 2011 14:45
Jestlipak víte, kdo s těmito zvrácenými teoriemi

přišel jako první? No přece náš láskomil a humanista Venca se svými přáteli. Všichni máme stejná práva, i sadistický pedofilní vrah, prznitel malých dětí, neurvalý chlap mlátící svoji manželku do bezvědomí, zdrogovaný puberťák zavraždící svoji babičku pro 50 korun, vrahové, zloději, násilníci, recidivisté, nemakačenkové a další lidská chamraď a sebranka. Nesmí se zveřejňovat jejich fotky, advokáti kolem nich lítají jak pominutí, do nekonečna se odvolávají proti rozsudkům, v kriminále se mají jak jsme se my na vojně neměli, nemusí nic dělat, tresty jsou směšně nízké až symbolické a když pak takového 20x trestaného recidivistu přistihnete jak vám demoluje a vykrádá byt, chalupu nebo živnost a při obraně svého majetku mu něco uděláte, je z vás najednou pachatel TČ. Co je na tom krucinál k nepochopení, že když někdo rozbije okno a někam vleze, měl by počítat s rizikem třeba i vlastní smrti? Nemyslím, že bych měl hned střílet, ale kdo z nás ví, jak by se zachoval? Riziko nese zloděj!

0 0
možnosti
A

APEG

8. 3. 2011 14:53
Re: Jestlipak víte, kdo s těmito zvrácenými teoriemi

Kdepak, riziko nesete vy. Proto je lepší střílet, zahrabat ho a doufat, že na to nikdo nepřijde. V opačném případě jste stejně pachatelem trestného činu Vy, pokud nepomůžete odnýst zloději lup do žigulíka, co kdyby si při tom zlomil malíček, ještě by na Vás vysoudil i kalhoty. 8-o

0 0
možnosti
VT

Johyn

8. 3. 2011 14:38
Rozrušení

Bylo by docela zajímavé sledovat toho soudce když by okrádali jeho. Zda je či není rozrušen.

0 0
možnosti
A

APEG

8. 3. 2011 14:26
Nevíte

prosím někdo, jestli vězňům platí stát příspěvky stejně jako jisté menšině? Protože až budu zavřená, tak aby bylo z čeho poplatit hypotéku.

0 0
možnosti
E

eightman

8. 3. 2011 14:12
Prý to není důvod

k silnému rozrušení.Který chytrák na tohle přišel?:-/

0 0
možnosti
JN

Jan Nepomuk

8. 3. 2011 14:18
Re: Prý to není důvod

Chytrák, který žije za ochrannou zdí a pod ochranou policie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik