Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaké zlo je dle autora J. Bobošíková? Je větším hříchem kytice pro G. Husáka než  odpuštění Rusku dluhy za SSSR ve výši 100 miliard Zemanovou vládou?

2 0
možnosti
Foto

Oprava: Odpuštění dluhů Ruska

0 0
možnosti
VV

Další poplašná zpráva.

2 0
možnosti
VR

Uznávám, že Miloš Zeman je ze všech kandidátů nejvýraznější postava a že má i ze všech kandidátů největší charizma. Ale co mne nejvíce odrazuje od jeho volby jsou lidé, kteří se kolem něho motají (i když tvrdí, že na Hrad si je nevezme)! 

O Šloufovi tu již byla zmínka, ale stejně, nebo možná ještě více, odpudivá je i postava Zdeňka Zbytka. Tento bývalý fanatický komunista a velitel tankové divize se v listopadu 1989 vysloveně třásl na to, aby mohl se svými tanky vyrazit na Prahu "zjednat socialistický pořádek". Dnes má nadstandardní obchodní vztahy s bývalými sovětskými vojenskými strukturami a o jeho činnost se zajímá i BIS.

2 0
možnosti
PV

Vy jste rozený komik. Legračnější perex jsem tu už dlouho nečetl ;-D

4 0
možnosti
KC

Češi zvolí Zemana a zadělají si na dlší roky rabování veřejných financí. V tom věřím SME.

2 2
možnosti
BS

..."Zeman určitá jistota pro většinu občanů..."  že bude pokračovat Opoziční smlouva a další rozkrádání státu.

7 1
možnosti
Foto

Nejsem sice příznivcem přímé volby, přesto mě vždy články psané na "objednávku" jednotlivých kandidátů iritují. V očích řady potencionálních voličů je totiž dopředu dehonestují, protože v očích českého voliče "sebechvála smrdí"! Rady nějakých PR to nemají šanci změnit! A k Zemanovi samotnému? Jeho popularita v Česku nevyplývá ani tak z jeho "moudrosti a šarmu osobnosti" jako z niterné představy zdejšího publika, že v čele státu by měl stát někdo se smyslem pro humor. Prostě nějaký klaun podobný Švejkovi. A protože Fischer a další jsou moc vážní, Schwarzenberkovi nikdo nerozumí, Bobošíková je zlým klaunem už vlastní existencí aniž to tuší, vystoupala Zemanova popularita na vrchol. Doufejme, že samotných voleb zvítězí voličská soudnost....

5 2
možnosti
FL

Zeman má nejlepší doporučení od Klause, takže amnestie mu moc nepomůže. Nemá rád tuneláře - jak podle vás financoval kampaně ČSSD a jak svojí současnou kampaň, že o tom nikde na dotazy neodpovídá? Nervozita u Fischera je to poslední co by mi u něj vadilo

3 0
možnosti
JP

To autor-Vy jste zřejmě zešílel!!! To byste opravdu tomuto národu přál?!Mein Gott!Rv:-/

4 2
možnosti
PJ

nejen to drahy pane.. ja bych vam i doporucil abyste si na to vsadil

0 0
možnosti
PJ

ten vcerejsi duel mi unikl.. diky za informaci

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik