Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Jó, komanči jsou v pohodě. Nechte je na smetišti dějin, pojďme dál. Budeme se tu cachtat o jejich zločinech někdy v polovině minulého století a pod prsty nám unikají zločiny současné - církevní a bankovní rozkrádání, výroba žádná, nenažranost lekařů, tisíce nezaměstnaných, morálka na nule, vzdělání v trapu... Tohle jsou teprve opravdové hrůznosti, komunisti se musí červenat, co přišlo za gaunery po nich. Generace po nás to budou ještě dlouho pociťovat. Tak o čem se tady vlastně bavíme?

4 8
možnosti
LS

No pokud tomu dobře rozumím, vy jste konkrétně navrhl, že zlo, které je starší třiceti let, není třeba připomínat.

5 4
možnosti
JS

Já když se stydím, tak se vždycky stydím sám za sebe. Autor článku už je mnohem dál. On se stydí za hejtmana Zimolu. Nevím, jak se to projevuje, ale vzhledem k tomu, že autorův článek připomíná spíše nějaký nesouvislý brekot, než konkrétní kritiku založenou na argumentaci, tak bych to stydění vůbec nebral vážně.

3 5
možnosti
Foto

Pokud KSČM nám dlouhá léta tvrdí, že nemá z KSČ nic společného, pak samozřejmě musí být pro ní otázka, zda pan Kučera  byl či nebyl rezidentem, naprosto irelevantní.

Pokud si pamatuji, tak bylo jasně řečeno po r. 1989, že kdokoliv za cokoliv bude postihován toliko v případě, kdy se mu prokáže soudně porušování platných zákonů.

Máte-li na Kučeru něco, co by naznačovalo, že porušil socialistické zákonnosti a morálku, sem s tím, jinak mlčte. Překračuje to, co bylo veřejně vyhlášeno, jinak řečeno porušujete antidiskrimační zákon, navádíte k diskriminaci někoho pro jeho světový názor.

5 6
možnosti
Foto

Děkuji. Pane Řezníku, konečně jste mi udělal jasno. Doposud jsem si myslel, že když je někdo morální kopec hnoje, je třeba se k němu takto chovat a dát mu najevo, že se to o něm ví. I tvrzení KSČM, že nemá s KSČ nic společného je pro mne zcela zásadní, protože některá její prohlášení o správnosti střelby na hranicích či věšení odpůrců jako metoda třídního boje, kterou zatím neopustili, mne doposud mátla. Možná jste ve svém zápalu nepostřehl jednu věc. Nikdo pana Kučeru nemlátí /na rozdíl od jeho způsobu přesvědčování disidentů o správnosti cesty socialismu, kterou nemohli pochopit/, nikdy jej nezavírá ta jeho názory. JEN PROSTĚ NEMÁ ZASTÁVAT VEŘEJNÉ FUNKCE. To je vše.

Přeji Vám, abyste ve Vaí obci měli třeba starostu, o němž se ví, že je povahově zmetek, ale který neudělal trestný čin. Jistě budete mít radost z jeho instalace na jeho funkci, z které vás bude moci v některých úkonech omezovat. Vy ovšem, jako správný demokrat, budete trpělivě snášet jeho činnost. Gratuluji.

5 4
možnosti
PW

Tisickrát vyluhovaný čaj. Taková břečka bude určitě chutnat "pravicovým fajkšmějkrům" .

Jen jim to Králíku tlač do tý hlavy, aspoň tam nebudou mít místo na blbosti. Ti kanadští vědci to ví už dávno! A sem s těma mínusama! ;-DR^

4 10
možnosti
Foto

Takže dle Vás, pane Wagnere, je tu už jedno, kdo tam sedí. Že zmíněný Kučera byl a je a pravděpodobně bude gauner po celý svůj sviňský život Vám osobně nevadí. To je samozřejmě vaše věc, koho máte rád a koho ne. Nicméně pro společnost, v které žijete a v níž budou žít Vaše děti, máte-li je, je velmi důležitá historická paměť. Pokud ji potlačíme - třeba tím, že ve vysoké funkci bude sedět darebák - ničíme tím budoucnost, protože všichni vidí, že vše projde a že není třeba být aspoň elementárně slušný.

7 5
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik