Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

vladik31

8. 9. 2011 7:32
Proroctví z roku 1998 II.

Najednou jsem uslyšel zemětřesení po celé Evropě. „Země, které neznaly zemětřesení, budou otřeseny“, řekl anděl. A najednou v duchu jsem viděl Eiffelovu věž v Paříži, hroutící se a padající k zemi. Velkou část Německa zničenou. Velkoměsto Londýn – všude zkáza. Viděl jsem záplavy po celé Skandinávii. Díval jsem se na jih a viděl jsem Španělsko a Portugalsko procházející hladem a velkou záhubou. Mnozí ve Španělsku a Portugalsku zemřou hladem. Byl jsem tím vším rozrušen a řekl jsem: „Pane, a co Boží dětí?“ Anděl řekl: „Já je připravím. Budou čekat na příchod Pána. Mnozí budou volat v těch dnech k Pánu Bohu a On je zachrání. Stvoří pro ně mocné zázraky a ukáže jim svoji sílu.“ V těchto zemích bude uprostřed velké zkázy také Boží milost. Byl jsem šťasten, že Bůh drží své děti pod svou ochranou.

0 0
možnosti
VV

vladik31

8. 9. 2011 7:32
Proroctví z roku z roku 1998 I.

Potom jeden z andělů s křídly mi ukázal Evropu od jednoho konce ke druhému – od severu až na jih ke Španělsku a Portugalsku. V jeho ruce byla míra. Viděl jsem ho letět přes Evropu a slyšel jsem slova:

“Jsem zarmoucen, jsem zarmoucen. Bezbožnost, nečistota, nespravedlnost – po celé Evropě. Hřích dosáhl až do nebe. Svatý Duch je zarmoucen.“ Viděl jsem rozvodněné řeky Evropy přikrývající miliony domů. Miliony se utopily.

Po tomto vidění jsem před několika týdny četl zprávy. Česká republika zažila nejhorší záplavy v novodobé historii. Také jsem slyšel, že velká řeka v Číně zničila tisíce domů potopou. Všechny tyto zprávy jsem se dozvěděl až po vidění andělů.

......

0 0
možnosti
HZ

DADAnce

8. 9. 2011 7:58
Re: Proroctví z roku z roku 1998 I.

Čína už je v Evropě? Tak to by byla fakt zkáza...

0 0
možnosti
VV

vladik31

8. 9. 2011 7:29
Bůh nemluví do větru.......neboť přestoupili zákony !!!

Izajáš 24:1  Hle, Hospodin vyplení zemi a zpustoší ji, rozvrátí její tvářnost a rozpráší její obyvatele. 2  Bude na tom stejně lid i kněz, otrok i jeho pán, služka i její paní, kupující i prodavač, věřitel i dlužník, lichvář i zadlužený. 3  Země bude zcela vypleněna a vyloupena; toto slovo promluvil Hospodin. 4  Truchlit, vadnout bude země, chřadnout, vadnout bude svět, nejvznešenější z lidu země budou chřadnout. 5  Zhanobena je země svými obyvateli, neboť přestoupili zákony, změnili nařízení, porušili věčnou smlouvu. 6  Proto pozře zemi prokletí, kdo v ní přebývají, budou pykat; proto obyvatelé země zajdou v žáru a zůstane lidí maličko.

0 0
možnosti
ZK

SID09

8. 9. 2011 7:14
Všichni vrabci si už dávno štěbatají.

Zpráva BIS je pouze opsáním toho, co si v tomto státě štěbetají všichni vrabci už 20 let - a nikdo žádnou pořádnou razii mezi soudci a státními zástupci dosud neudělal. Ani elitní policajti a jejich ministři nemají čistý triko. politikům to tak vyhovuje, takže my s tím asi moc nesvedeme, neboť soudci jsou více méně schvalovaní stávajícími politiky a ti naopak tyto politiky zase v případě potřeby na oplátku podrží.  !!;-(

0 0
možnosti