Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

9. 8. 2011 10:20
je to samozřejmě ještě horší

Na počátku totiž žádný politický problém nebyl.V Praze byl povolen festival  určité menšiny.Na tom samotném  není nic tak šokujícího či pozitivního. Různé konference, summity,festivaly..se konají v Praze často  i pro skupiny s menším zastoupením v populaci a nad mnohými drží patronát primátor města.

Teprve pak přišel pan Bátora,vysoký státní úředník s osobním rasistickým názorem vůči této menšině a začal ho ze své  pozice medializovat a dokonce svůj protest předal na ambasádách cizích států. Už to je z hlediska diplomacie dosti choulostivé,bohužel naši politici , místo toho aby se od tohoto názoru distancovali, začali ho bránit ,ba naopak napadli petici zahraničních diplomatů,kteří se pokusili diplomatickými slovy dotázat,zda je vůbec něco takového v moderním prozápadním státě možné.

Asi je.A pro naše politiky zamyšlení,co je pro rozvoj (ale i jen bezpečnost) našeho státu důležitější.Zda obrana rasistického názoru svého úředníka pana Bátory a nebo názory diplomatů světových velmocíí

1 0
možnosti
W

Widmar

9. 8. 2011 20:32
Re: je to samozřejmě ještě horší ..

Nikol Bátora, ale gynekolog  primátor Svoboda vše spustil . Ten se chtěl zviditelnit ! A povedlo se mu to.

0 0
možnosti
A

akki

9. 8. 2011 10:14
Když jsem něco podobného

napsala pod blog o tomto vyřvaném "problému", okřikl mě jistý nick, že jsem mimo!;-D

0 0
možnosti
MR

rodd

9. 8. 2011 8:53
Vyvolaná averze

proti části populace v této zemi nám může dát příklad jací lidé vlastně spravují tuto zem nebo se snaží intelektuálně vést ... . Každopádně to koresponduje se stavem bezohlednosti současné vládnoucí elity a její mužské až primitivní úzkoprsosti, ješitnosti a navíc je to spíše pravicového ražení, nebo to může být i klam, kdy nedostatek vlastní  sebedůvěry a mužské průbojnosti může být až takto vyhraněně manifestován. Docela o tom svědčí, že žádný politik se vlastně neumí dupnout a vytvořit autoritu jak ve své straně tak na veřejnosti a musí k tomu používat různé agentury  a oblíbené mediální konference :-).

Spíše tento atak na jiný rys lidského chování a i přirozenosti, jež ohrožuje jejich nedospělé mužské rysy a spíše onu zženštilost, jež je dána tím že zde léta chybí mužský vzor, v rodinách, školách a poslední možnost kde šlo se otrkat byla vojenská služba. Aktuální atak nese jednak tyto rysy a jednak přítomnost staré školy ... .

0 0
možnosti
L

Livrak7

9. 8. 2011 8:35
.-)

Tak už dost. :-)

0 0
možnosti