Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Také už jsem si stačil všimnout, že ti největší "komunistobijci" používají naprosto shodnou rétoriku, jako zanícení ideologové proletářské revoluce z padesátých let. Naprosto nulová argumentace, zato dokonalá hysterická "ideologizace". Děsím se pomyšlení, že by tito lidé získali nějakou politickou moc. Zřejmě by byli ochotni přikovat lidi na pranýř jen za to, že měli na sobě červené tričko.

Asi nejlépe to charakterizuje tato věta: "Agent StB zůstane agentem i přes pravomocné rozhodnutí soudu o tom, že vědomě nespolupracoval." Stačí jen zkratku "StB" zaměnit za slovo "imperialistů" a pan Králík by se svým projevem uspěl jako žalobce z padesátých let.

1 1
možnosti
LS

Zvláštní... "Kucharovic" haze pomluvami a vymysly skoro v kazdem svém díle a nic se neděje.

0 0
možnosti
Foto

Pane Preslere, pletete si, patrně úmyslně, pojmy s dojmy. Já jsem autorovi nedoporučoval, aby změnil titulek, já ho informoval o tom, že to změna titulku je asi možná, zatímco svévolné smazání článku nikoli.

Ovšem autor udělal to, že administrací jednou stažený článek dal znovu na titulku, i když s nepatrně změněným zněním, které ale na vyznění článku vůbec nic nemění.

Zkuste se zamyslet. Kdybych Vás, zcela hypoteticky, poslal do pxxxxx, tak byste asi věděl, co mám na mysli, že?

0 1
možnosti
Foto

Abyste pane Králíku také nedostal červenou kartu. Protože je především zakázáno administrací stažený text znovu vpašovat na titulní stránku. Na to jsou zdejší admini hodně hákliví, pamatuji se, jak Pavla Vítězníka, správně Victorina přesně za toto z blogu vykopli. Bude to myslím letos dva roky.

6 2
možnosti
Foto

Sám jste doporučoval změnit titulek, což autor udělal, v novém článku Jiřinka agentkou není. Jinak nazývat paní Bangovou slůvkem administrace je urážkou všech, kdo kdy v administraci nějakého média pracovali...

0 1
možnosti
Foto

Chováte se jako nezralý adolescent, pane Králíku. To je přece jedno, kdo Vám přeje hezký nový rok, zda pekař, herec, nebo kominík. Vy máte být rád a ne ještě dělat problémy paní Bangové.

5 7
možnosti
Foto

...a navíc celé rodině Bangů, v IDnes je jich více.

1 1
možnosti
RH

Ještě že ta paní Bangová má rozum a v zájmu Králíka zasáhla.

Hodit na někoho špínu, plivnout bych čekal u Pavla z Kladna, Rudly nebo Honzy, ale u Králika je to nový jev. Už vidím třesoucího se Králíka jak u soudu dokazuje pravdivost svých špinavostí. A pak ta omluva na titulce a k tomu 500 000 Kč jako odškodnění. Jak říkám, Petra Bangová má rozumu daleko více jak všichni Králíci dohromady.

10 4
možnosti
Foto

Jak to víte, pane Holíku?

0 1
možnosti

Proč se tady bolševikovi více než čtyřicet let dařilo? Protože nás Západ na Jaltské konferenci předhodil Stalinovi, tedy sféře SSSR. Na tom, kolik tu bylo komunistů a kdo, nezáleží. Stejně tak na změnu režimu neměl disident žádný vliv. Tak, jako byl po válce každý druhý partyzán, tak po převratu se vyrojili "bojovníci" za svobodu, byť akorát nadávali na komunisty, když je nikdo neslyší. Napříkld, slyšeli jste někdy za minulého režimu o Jiřím Kodetovi, že by proti němu bojoval? Já ne, v cizím rozhlase ani v samizdatech ani slovo. Ale dostal za to metál :-( Jak prohlásil A. Vondra, hrdiny musíme vyrábět...

9 0
možnosti
Foto

Opusťte tyto mýty. Do oprátky jsme lezli sami, resp díky politice Beneše.

Neodsuzuji ty, kteří z nějakého lidského důvodu nevydrželi a když na to došlo, řekli lituji, ale bylo to pro mne neúnosné, nemohl jsem. Každý má jiný práh výdrže. Spíše jde o to mít alespoň tu vnitřní sílu v době, kdy o nic nejde, se s tím vyrovnat. Paní Bohdalová měla v té době otce v kriminálu. Byla pod maximálním tlakem. To by každý pochopil, ale s tím soudem dosáhla opačného účinku.

1 6
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik