Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milostive.leto

15. 6. 2011 16:38
Nová šance

A co člověk,který ze zdravotních důvodů příjde o práci a z z ČID 3900 Kč nezvládá platit ani běžné základní životní potřeby,natož závazky z minulosti,které dříve jako zdravý a pracující řádně platil? Také likvidovat?

Všem co tak křičí po právech exekutorů:

Nikdy netušíte co Vás potká a dluhy rostou rychle.Moc rychle!Žádné peníze nestojí za zkažené životy lidí.A to ani ty Vaše peníze!!!

Stvořitel ustanovil tzv.milostivé léto.Pravděpodobně ani netušíte oč jde…

Naštěstí existuje způsob jak žít sice skromně,ale zcela beze strachu z nájezdů podobných HYJEN.Postavte si betonovou čekárnu.Dluhopisy si do hrobu nevezmete.Správní poplatky a náklady za vymáhání Vás budou stát tolik,že si za čas rozmyslíte vydírat.S pozdravem:milostive.leto@inMail.

0 0
možnosti
BD

Béda47

25. 2. 2011 14:40
včera a dnes

Dříve se narušení jedinci stávali příslušníky Stb, pomocníky veřejné bezpečnost a donašeči všeho druhu.Že to byli zároveň gauneři a zloději nikoho nepřekvapovalo. Dnes se stejní gauneři stávají exekutory, pomocníky exekutorů,insolvenčními správci atd. atd. Slušný člověk to dle současných zákonů nemůže vůbec dělat. Musel by se stydět sám před sebou. A mafie soudců a státních zástupců je sebranka úplně stejná. Chudák poctivec , co se mezi ty vychcánky dostane. Záhy začne mít strach neb na něho něco připraví a on se chytne. Ach jo!

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

20. 2. 2011 9:24
Vážený pane Králíku, děkuji za Váš článek a názory.

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

20. 2. 2011 9:26
Re: Vážený pane Králíku, děkuji za Váš článek a názory.

To se snad ani lépe napsat nedá - stručné, logické a plně výstižné. Dávám Vám min 100 karem - bohužel idnes Vám z tohoto celkového počtu připíše jen jednu :-(

0 0
možnosti
D

duhacenzor2

20. 2. 2011 6:55
Absolutně

přesně popsánoR^R^R^

0 0
možnosti
K

kaktusak

20. 2. 2011 0:31
Půjčování peněz je rizikové podnikání,

každý by měl vědět komu půjčuje, s kým obchoduje, čím se ručí apod. Kdo si to neohlídá, jeho chyba. Vracet se k dlužnímu otroctví kvůli tomu snad nebudeme. Žádné "lidské právo na vrácení půjčených peněz" neexistuje. A dotovat lichváře ze zabavených sociálních dávek, tedy z našich daní, to by se vůbec nemělo trpět. 

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

20. 2. 2011 0:09
Technicky a věcně výborně popsáno

Do takových situací se může dostat každý, kdo toto nebezpečí podcení. Bohužel, povětšině jsou to lidé, kteří vůbec nežijí v realitě a plně důvěřují v současný režim a na své dluhy reagují, že dnes je má každý a jinak to nejde. Situace s dlužníky a exekutory mě přivedla k řešení, že ačkoliv ve svém domě mám patro se dvěma malými byty prázdné, už nepronajímám. Nájemníka, který by neměl někde dluhy a nebyl na dně, neseženu. Detaily, které jsem si s tím užila si každý jistě domyslí.

0 0
možnosti
P

petrhajek.blog.idnes.cz

19. 2. 2011 23:56
souhlas

dluhy se rozhodně musí platit a pokud je třeba, tak exekucí.

Na druhou stranu u nás jsou exekutoři fakt drsní. Hlavní je, že už se x-krát stalo, že někam vletěli, vybíli byt (i věci, co patřili cizím lidem) a pak se ukázalo, že ani žádný dluh nebyl - dotyčný ho dávno splatil, byly ukradené doklady apod. Jenže návrat zabanebých věcí a peněz je prakticky nemyslitelný...

0 0
možnosti
T

tromi10

19. 2. 2011 23:25
a to prý žijeme v právním státě haha

zlatí komunisti

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

19. 2. 2011 21:28
Vysvětlím Vám to jednoduše:

pokud nebudou mít věřitelé nějakou záruku, že své peníze jednou dostanou zpátky, nebudou půjčovat.

0 0
možnosti
AP

menesis

19. 2. 2011 21:29
Re: Vysvětlím Vám to jednoduše:

Tu většinou mají a jde to provést i bez exekutora

0 0
možnosti
PV

Pytlík

19. 2. 2011 21:18
Dost mě tady fascinují některé rádoby spravedlivé názory

Dost mě tady fascinují rádoby spravedlivé názory, které pod klišé "dluhy se mají splácet" doporučují drakonické tresty.

Ano, dluhy se mají splácet a má je splácet dlužník, ale trest má být také úměrný provinění. Kvůli ukradenému rohlíku nepošleme provinilce na mučení a poté na smrt, ani ho nezavřeme na doživotí na galeje, i když ani rohlík se nemá krást.

Ono je to vůbec podivné - krádež do 5000,- se ani netrestá, ale dluh 30 Kč může zapříčinit finanční likvidaci dlužníka, a bez možnosti obrany (a často ani dlužník netuší, že něco dluží). A to nemluvím, když exekutor řádí jak Babinský a bere všechno, bez ohledu, komu to patří.

Není na tom něco divného?

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

20. 2. 2011 9:23
Re: Dost mě tady fascinují některé rádoby spravedlivé názory

Souhlas, prostě je to tady na hlavu postavené a ta hlava je ještě dutá, takže hrozí prasknutí lebečních kostí pod tíhou těch nesmyslných zákonů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2313x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik