Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cca před rokem zatoužil můj 4-letý vnuk se svézt dvoukloubovým autobusem na letiště Ruzyně. Autobus nejezdil, již první den byl odstaven a nakonec na Veleslavíně boural. Jeli jme tedy obyčejným kloubákem 119 a starší řidič se na můj dotaz rozčílil, že větší hovadinu nemohli v DP vymyslet a Dolínek přitom do medií plesal nadšením. Prý to výrazně pomůže řešit "letiště" než tam "dorazí" metro či vlak za 10, možná 20 i více let. Pak opět zpráva, že dvoukloubáky budou - ale nějak je ticho po pěšině.

0 0
možnosti

Kolik politiků se vystřídalo v DP.....to koreluje s jejími průšvihy,nejlepší cesta je to zprivatizovat a vyházet ze statutárních orgánů politiky-všeználky!!

1 0
možnosti

Několikrát jsem si všiml, že podezření na korupci v nějaké instituci se přetřásá denně ve zprávách, zatím co větší podezření ve vedlejší instituci media přehlíží. Nemám tušení, kdo to diriguje.

0 0
možnosti
Foto

Vypadá to, že média včetně ČT jsou kýmsi koupená a dostala pokyn k útoku na Babiše. Z lapálie Čapího hnízda dělají loupež tisíciletí a ostatní mnohem větší lumpárny tutlají.

3 5
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2345x
Autor petice "Chceme levnější benzín a naftu". Případnou podporu můžete vyjádřit na www.petice24.com. Předseda Občanského sdružení PATRIOT CZ.

Seznam rubrik